Liikunnan sektoritapaamiset

Toimitko opiskelija- tai ylioppilaskuntasi hallituksessa liikunnasta vastaavana jäsenenä? Onko tämän vuoden tavoitteesi jokin seuraavista:  liikuntatapahtumien järjestäminen, korkeakoulusi liikuntapalvelujen kehittäminen, tai korkeakoulun johdon vakuuttaminen liikunnan tärkeydestä opiskelijoiden hyvinvoinnille? Oli tavoitteesi mikä tahansa, me autamme sinua ja jäsenyhteisöäsi tavoitteiden saavuttamisessa! 

Järjestämme vuosittain kaksi liikunnan sektoritapaamista jäsenyhteisöjemme hallitusten liikunnasta vastaaville jäsenille. Sektoritapaamiset järjestetään perinteisesti helmikuussa ja syys‒lokakuussa. Kaksipäiväinen liikunnan sektoritapaaminen tarjoaa ainutlaatuisen mahdollisuuden tavata liikuntavastaavia ylioppilas- ja opiskelijakunnista ympäri Suomen.

Sektoritapaamisessa pääset vaihtamaan kuulumisia ja parhaita käytäntöjä samojen haasteiden kanssa painivien opiskelija-aktiivien kanssa. Lisäksi saat kuulla mielenkiintoisia asiantuntijapuheenvuoroja erilaisista korkeakoululiikunnan teemoista.

Tutustu menneiden sektoritapaamisten materiaaleihin tietopankissamme.

HUOM. Tietopankin materiaalit ovat pääosin suomeksi. Löydät sektoritapaamisten materiaaleja myös ruotsiksi ja englanniksi.

Pssst! Olethan jo mukana liikuntavastaaville tarkoitetussa WhatsApp-ryhmässä? Jos et, ota yhteyttä koulutuksista vastaavaan työntekijäämme. Ajantasaiset yhteystietomme löydät Yhteystiedot-sivulta.