Opiskelijaurheiluseurat liikuttajina

Korkeakouluissa ympäri Suomen on valtava määrä opiskelijaurheiluseuroja. Lajien kirjo on laaja ja toimintaan osallistuu päivittäin satoja opiskelijoita. Oman korkeakoulusi liikunta- ja urheiluseurat löydät parhaiten opiskelija- tai ylioppilaskuntasi kautta. Vai onko sinulla aikeissa perustaa oma opiskelijaurheiluseura?

Virtaa opiskelijaurheilusta

Opiskelijaurheiluseurat tarjoavat oivallisen mahdollisuuden nauttia liikunnan riemusta. Liikunta antaa tärkeää vastapainoa opinnoille. Samalla saat tilaisuuden tutustua uusiin ihmisiin opiskelijayhteisössäsi. Selvitä oman opiskelija- tai ylioppilaskuntasi kotisivuilta millaista opiskelijaurheiluseura-toimintaa kampuksellasi järjestetään. Lähde rohkeasti mukaan liikkumaan!

Haaveissa oma opiskelijaurheiluseura?

Etkö löytänyt lempilajiasi paikallisten opiskelijaurheiluseurojen joukosta? Ei hätää! Voit kääriä hihat ja perustaa oman seurasi. Lisätietoa ja apua seuran perustamisesta saat omasta opiskelija- tai ylioppilaskunnastasi. Jäsenyhteisösi liikunnasta vastaavat luottamushenkilöt ja työntekijät tukevat sinua käytännön asioissa.

Haluatko kehittää seurasi toimintaa?

Onko teillä jo olemassa opiskelijaurheiluseura ja nyt haluaisitte kehittää seuranne toimintaa? Autamme jäsenyhteisöjemme alaisia opiskelijaurheiluseuroja hakemaan valtionavustuksia seuratoiminnan kehittämiseen opetus- ja kulttuuriministeriöltä. Jos olette aikeissa hakea seuratoiminnan kehittämistukea opetus- ja kulttuuriministeriöstä, kannattaa ottaa ensin yhteyttä meihin. Autamme mielellämme tuen hakemisessa.


Seuratoiminnan kehittämisestä vastaavan työntekijämme yhteystiedot löydät Yhteystiedot-sivulta.