(10.2.2021) Liikkuva opiskelu korkeakouluissa -webinaari

Liikkuva opiskelu korkeakouluissa -webinaari järjestettiin 10.2.2021

OLL:n Liikkuva korkeakoulu -toiminta, Liikunnan aluejärjestöt ja Liikkuva opiskelu -ohjelma järjestivät yhteistyössä Liikkuva opiskelu korkeakouluissa -webinaarin 10.2.2021 klo 13-15:30.

Tilaisuuteen osallistui hienosti 90 korkeakoululiikunnasta kiinnostunutta toimijaa opiskelija- ja ylioppilaskuntien liikuntavastaavista, korkeakoulujen liikuntatoimista ja liikunnan aluejärjestöistä. Alustavasti on sovittu, että syksyllä järjestetään asiasta jatkotilaisuus.

Webinaarin materiaalit ovat tässä:

Liikunnan aluejärjestöjen Liikkuva opiskelu -koulutukset

Liikunnan aluejärjestöt ovat jo muutaman vuoden ajan järjestäneet yhteistyössä Liikkuva opiskelu -ohjelman kanssa Liikuntatutor- ja Liikkuva opiskelu -työpajakoulutuksia.

Liikuntatutor -koulutuksessa opiskelijat saavat tietoja ja taitoja toiminnan suunnitteluun, toteutukseen sekä toisten opiskelijoiden ja henkilökunnan aktivointiin.

Liikkuva opiskelu -työpajassa oppilaitoksen henkilökunta ja opiskelijoiden edustajat keskustelevat ja suunnittelevat, mitä kaikkea liikkeen ja fyysisen aktiivisuuden lisääminen voisi tarkoittaa omassa oppilaitoksessa.

Koulutusten tarkempi sisältö sovitaan aina kulloisenkin oppilaitoksen tarpeen mukaiseksi.

Osana Liikkuva korkeakoulu -toiminnan kehittämistä näitä koulutuksia voisi jatkossa muokata soveltumaan myös korkeakoulujen ja niiden toimijoiden hyödyksi.

Neuvottelemme koulutusyhteistyön mahdollisuuksista Liikunnan aluejärjestöjen ja Liikkuva opiskelu -ohjelman edustajien kanssa.