Jäsenyhteisöille

OLL-jäsenyys tuo mukanaan kaikenlaista hyödyllistä ja kivaa, kuten jäsenetuja ja koulutuksia sekä asiantuntijapalveluja korkeakoulun liikunnallistamiseksi.

Tervetuloa jäsenyhteisöillemme omistetuille sivuille! Näiltä sivuilta löydät kaiken olennaisen OLL-jäsenyyteen ja palveluihimme liittyen.

Jäsenasiat mielessä?

Opiskelija- tai ylioppilaskunnan edustaja, tutustu opiskelija- ja ylioppilaskunnille tarkoitettuihin sivuihin ja hyödynnä sivulla olevaa linkkiparkkia surffatessasi sivuillamme.

Korkeakoulujen liikuntatoimien omat sivut tarjoavat hyödyllistä tietoa yhteistyömahdollisuuksista OLL:n kanssa sekä liikuntatoimille suunnatusta yhteistoimintajäsenyydestä.

Haluatko virkistää muistiasi ja tarkistaa ketkä kaikki olivatkaan OLL:n jäseniä? Tsekkaa ajantasainen tilanne Jäsenemme-sivulta esimerkiksi käyttämällä sivulla olevaa karttatoimintoa ja tutustu muihin jäsenyhteisöihimme.

Liittari mielessä?

Kaiken liittokokoukseen liittyvän aina aikatauluista valtakirjapohjaan ja pettämättömään pakkauslistaan löydät Liittokokous-sivulta.

Jos olet kiinnostunut asettumaan ehdolle tulevassa liittokokouksessa, sinun kannattaa hypätä suoraan hallitushausta kertovalle sivulle.

Edut, koulutukset ja jäsenpalvelut mielessä?

Tarjoamme laajan kattauksen erilaisia jäsenetuja niin jäsenyhteisöille kuin opiskelijajäsenillemme.

Koulutuskalenteristamme pääset tarkistamaan tulevat koulutuksemme. Muihin jäsen- ja asiantuntijapalveluihimme voit tutustua täällä.Jos et meinaa löytää etsimääsi tietoa tai haluat keskustella kanssamme, ole meihin rohkeasti yhteydessä!