Jyväskylä 17.–18.5.2017

Jyväskylän yliopistolla ja ammattikorkeakoululla

Korkeakoulujen liikuntatoimien verkoston vuoden 2017 ensimmäinen tapaaminen järjestettiin 17.-18.5. Jyväskylässä. Kevään tapaamisen ensimmäisen päivän avasi Jyväskylän yliopiston hallintojohtaja Kirsi Moisander. Päivän ohjelmassa kuultiin myös mm. mahtipontisesta Hippos 2020 -hankkeesta, josta oli kertomassa Jyväskylän kaupungin kulttuuri- ja liikuntapalvelujohtaja Ari Karimäki. Iltapäivällä urheilu- ja liikuntapsykologian opiskelija Aleksi Tossavainen puhui kokonaisvaltaisesta hyvivoinnista ja laittoi myös meidät kuulijat pohtimaan omia arvojamme ja sitä, mikä on meille elämässä tärkeää. Kuulimme myös Esko Tirkkoselta ja Hanna Savanderilta Erasmus+ tarjoamista mahdollisuuksista sekä Joonas Niemeltä ENAS verkostosta (The European Network of Academic Sports Services).

Illan liikuntaosuudessa pääsiin kokeilemaan pariakrobatian alkeita. Haastavan kuuloisesta nimestään huolimatta, kaikki pärjäsivät tunnilla hienosti. Illallinen nautittiin tunnelmallisessa Kahvila Muistossa Jyväskylän keskustan sydämessä ja jokunen saattoi jatkaa vielä iltaa senkin jälkeen.

Torstaina kokoonnuimme Jyväskylän ammattikorkeakoulun Dynamo -rakennuksen tiloissa, jossa JAMK:in hyvinvointiyksikön johtaja Pertti Malkki avasi päivän. Aamupäivä kului työpajatyöskentelyn parissa ja lounaan jälkeen koitti monelle odotettu osio, kun Firstbeatin Tiina Hoffman kertoi Hyvinvointianalyysimittauksesta ja kaikki etukäteen mittauksen tehneet saivat omat mittauspalautteensa.

Kiitos paikallisjärjestäjille sekä kaikille mukana olleille aktiivisesta osallistumisesta ja hyvän yhteishengen luonnista. Tavataan viimeistään syksyn verkostotapaamisessa Seinäjoella 22.-23.11.

Pariakrobatiatunnin taidonnäyte


Keskiviikko 17.5.

9.00 Aamupala

9.30 Jyväskylän yliopiston avauspuheenvuoro, hallintojohtaja Kirsi Moisander

9.45 Hippos 2020 – Liikunnan ja hyvinvoinnin keskittymä, Jyväskylän kaupungin kulttuuri-ja liikuntapalvelujen palvelujohtaja Ari Karimäki

10.30 Korkeakoulujen kuulumiskierros ja Jyväskylän korkeakoululiikuntatoimijoiden puheenvuoro

12.30 Lounas

13:15 Siirtyminen liikunnalle

13.30 Vauhtia pysähtymisestä – apua työhyvinvointiin. Aleksi Tossavainen, urheilu- ja liikuntapsykologian opiskelija

14.45 ENAS ja Erasmus+ -kuulumiset (Esko Tirkkonen / Active Campus Europe -hanke, Hanna Savander / Sestriere, Joonas Niemi/ENAS)

15:30 Välipala

16:00 Pariakrobatian alkeet

17:30 Siirtyminen kävellen hotelliin, 1,5 km

19.30 Illallinen

Torstai 18.5.

9:00 Jyväskylän ammattikorkeakoulun puheenvuoro, hyvinvointiyksikön johtaja Pertti Malkki

9:10 Workshop 1

10:30 Workshop 2

12:00 Lounas

13:00 Firstbeat Hyvinvointianalyysin tulokset

14:30 Lähtökahvit