Liikuntatuutorointi-koulutukset

Me Opiskelijoiden Liikuntaliitossa edistämme liikuntatuutoroinnin valtakunnallista kehittymistä ja järjestämme aiheesta vuosittain valtakunnallisia ja paikallisia koulutuksia.

Liikuntatuutorointipäivä

Liikuntatuutorointipäivä eli liitu-päivä on vuosittain alkuvuodesta järjestettävä valtakunnallinen koulutus liikuntatuutoroinnin järjestäjille. Koulutus kokoaa opiskelija- ja ylioppilaskuntien sekä liikuntapalvelujen liikuntatuutoroinnista vastaavaa väkeä oppimaan yhdessä. Koulutus järjestetään suomen kielellä.

Päivän aikana käydään läpi liikuntatuutoroinnin perusraameja sekä jaetaan kokemuksia ja hyviä käytäntöjä osallistujien kesken. Liikuntatuutoroinnin koulutuspäivässä pureudutaan aina myös ajankohtaisiin haasteisiin.

OLL:n jäsenenä voit tutustua menneiden liitu-päivien ohjelmaan liiton ylläpitämästä Liikkuva korkeakoulu -tietopankista. Osa materiaalista on englannin kielellä.

Seuraava liikuntatuutorointipäivä järjestetään osana Liikkuva korkeakoulu -päiviä 15.-16.2.2023, lisätietoja täällä!

Tilauskoulutukset

Haluaisitko kouluttaa joustavasti oman korkeakoulusi liikuntatuutoroinnin järjestäjiä tai itse liikuntatuutoreita Opiskelijoiden Liikuntaliiton avulla?

Asiantuntijamme tarjoavat korkeakouluille paikallisia tilauskoulutuksia toiveiden mukaan räätälöitynä suomen kielellä. Erityisen suosittuja ovat olleet sellaiset liikuntatuutoreiden koulutukset, joissa on käsitelty liikunnan merkitystä opiskelukyvylle, liikuntamotivaatiota sekä erilaisten opiskelijoiden tavoittamista liikunnan pariin.

Ole yhteydessä asiantuntijoihimme niin suunnitellaan yhdessä tarpeisiinne vastaava koulutus!

Liikuntatuutoroinnista vastaavat asiantuntijamme löydät Yhteystiedot-sivulta.