Vuoden Liekehtijä 2018 - Otto Rantala

Julkaistu:
Kuvassa Vuoden Liekehtijä Otto Rantala.

Vuoden Liekehtijän valinnassa katsottiin eduksi se, että palkittava on saanut suuren joukon opiskelijoita liikkumaan. Tässä Otto Rantala onnistui erinomaisesti, samalla tarjoten opiskelijoille mahdollisuuden päästä kokeilemaan laajaa kirjoa liikuntalajeja.

Vuoden Liekehtijä koordinoi vuoden 2018 Liikunta-approa Jyväskylässä. Hänen ansiostaan tapahtuma voitiin laajentaa kaksipäiväiseksi ja approon saatiin mukaan yhteensä 24 eri toimijaa ja pääsponsori.

Tapahtumaprojektin aikana Rantala osoitti väsymätöntä mielenkiintoa tapahtuman kehittämiseen ja hän hoiti tehtäviään johdonmukaisesti. Kirsikkana kakun päälle Vuoden Liekehtijä ideoi appron lopussa järjestetyn lajikokeilujen epävirallisen Suomen ennätyksen. Tähän laskettiin tunnin aikana lopputapahtumassa suoritettujen mini-lajikokeilujen määrä, joka kasvoi huikeaan 371:een. Yhteensä lajikokeiluja tuli kaikkiaan kahden päivän aikana noin 1200.

Kokonaisuudessaan kaikki tapahtuman vaiheet sujuivat onnistuneesti ja tapahtumasta saatu palaute oli pelkästään positiivista. Otolle oli alusta lähtien kunnia-asia, että tapahtuma onnistuu laadukkaasti ja hänen innostuksensa myötä 300 jyväskyläläistä opiskelijaa pääsi kokeilemaan hienoa otantaa Jyväskylän lajitarjonnasta. Rima vuoden 2019 Liikunta-approa kohtaan on nostettu korkealle.

Opiskelijoiden Liikuntaliitolla on ilo palkita vuoden 2018 Vuoden Liekehtijäksi Otto Rantala. Onnea Otto!