Opiskelija- ja ylioppilaskunnat

Opiskelijoiden Liikuntaliittoon kuuluu 27 jäsenyhteisöä: kaksitoista opiskelijakuntaa, seitsemän ylioppilaskuntaa, kaksi muuta opiskelijayhdistystä sekä kuusi korkeakoulujen yhteistoimintajäsentä. Opiskelijoiden Liikuntaliiton jäsenyys tarjoaa opiskelija- ja ylioppilaskunnille lukuisia jäsenetuja sekä monipuolisen koulutus- ja palvelutarjonnan.

Edustamme opiskelijoita liikunnan parissa duaalimallin molemmin puolin – sekä yliopistoissa että ammattikorkeakouluissa. Olemalla OLL:n jäsen pääset vaikuttamaan opiskelijaliikunnan valtakunnalliseen kehittämistyöhön!

Opiskelijoiden Liikuntaliiton jäsenyys oikeuttaa opiskelija- ja ylioppilaskunnat lukuisiin jäsenetuihin sekä edullisempaan koulutus- ja palvelutarjontaan. Opiskelija- ja ylioppilaskunnilla on myös mahdollisuus toimia Opiskelijoiden SM-kisojen (OSM) järjestäjinä.

Jäsenjärjestöön kuuluva henkilöjäsen on automaattisesti myös OLL:n jäsen, mikä oikeuttaa opiskelijoiden jäsenetuihin.

Tiesitkö, että myös korkeakoulujen liikuntatoimet sekä muut opiskelija-, terveys- ja liikuntasektorilla toimivat yhteisöt voivat olla jäseniämme? Tutustu kaikkiin jäseniimme Jäsenemme-sivulla!

Jäsenemme:


Espoo

Hämeenlinna

Jyväskylä

Kuopio

Lappeenranta

Pori

Seinäjoki

Tampere