Vuoden Liekehtijä

Vuoden Liekehtijä on henkilö, jonka suonissa virtaa opiskelijaliikunnan ilo ja intohimo. Vuoden Liekehtijä käyttää pyyteettömästi aikaansa opiskelijaliikunnan eteen ja innostaa myös muita liikkumaan. Opiskelijoiden Liikuntaliitto palkitsee vuosittain Vuoden Liekehtijän liittokokouksessa. Tiedätkö sinä kuka on seuraava Vuoden Liekehtijä?

Tunnetko aktiivisen liikuntatoimijan, joka on edistänyt opiskelijaliikuntaa opiskelija- tai ylioppilaskunnassa, aine- tai tiedekuntajärjestössä, osakunnassa, harrastejärjestössä tai opiskelijaurheiluseurassa? Ilmianna meille tämä vapaaehtoinen, joka tuntee sydämen paloa liikuntatoimintaa kohtaan!

Lähetä ilmiantosi perusteluineen osoitteeseen oll@oll.fi lokakuun 15. päivään mennessä. Vaihtoehtoisesti voit olla yhteydessä puhelimitse OLL:n hallitukseen. Katso ajantasaiset yhteystietomme Yhteystiedot-sivulta.

OLL:n hallitus käsittelee ehdotukset ja päättää Vuoden Liekehtijä -palkinnon saajasta. Palkinnonsaaja julkistetaan vuosittain liittokokouksessa.

Aikaisempina vuosina palkinnon on saanut muun muassa SportAppron järjestämisestä, harrastusseuran kehittämisestä ja aktiivisesta vapaaehtoisuudesta liikunnan parissa.

Tutustu palkittuihin