Usein kysyttyä liittokokouksesta

Tälle sivulle keräämme keskeisiä kysymyksiä ja vastauksia liittokokouksesta. Jos et löydä etsimääsi tietoa, älä epäröi olla yhteydessä meihin!

Kuka voi osallistua liittokokoukseen?

Liittokokoukseen voi osallistua joko äänivaltaisena jäsenyhteisön edustajana tai tarkkailijana. Jotta olet oikeutettu edustamaan jäsenyhteisöäsi liittokokouksessa ja äänestämään liittokokouksen äänestyksissä, tarvitset valtakirjan jäsenyhteisöltäsi. Valtakirjan avulla jäsenyhdistys valtuuttaa sinut edustamaan yhteisöäsi liittokokouksessa. Valtakirjat äänimäärineen ja allekirjoituksineen tulee toimittaa Visma Sign -verkkolomakkeella viimeistään 3.11.2023.

Voiko liittokokousta seurata etänä?

Voit seurata liittokokousta myös etäyhteyden välityksellä. Julkaisemme linkin YouTuben kautta välitettävään lähetykseen sosiaalisen median kanavissamme ja täällä Liittokokous-pääsivulla.

Apua! Miten liittokokouksessa toimitaan?

Oletko osallistumassa elämäsi ensimmäiseen (OLL:n) liittariin? Älä huoli! Olemme laatineet liittokokouksen kulkua ja liittokokouskäytänteitä avaavan videon. Katso video YouTube-kanavaltamme.

Mitä liittariin täytyy ottaa mukaan?

Olemme laatineet pakkaajan muistilistan liittokokoukseen osallistuville. Tutustu pakkaajan muistilistaan ja muihin käytännön vinkkeihin Liittokokoukseen osallistujalle -sivulla.