Vuoden Liekehtijä 2019 - Kati Vastamäki

Julkaistu:
Kuvassa Vuoden Liekehtijä Kati Vastamäki.


Vuoden Liekehtijä -palkinto opiskelijaliikunnan edistämisestä myönnettiin vuonna 2019 Kati Vastamäelle. Matematiikkaa Tampereen yliopistossa opiskeleva Vastamäki on toiminut vuodesta 2015 Tampereen korkeakouluyhteisön liikuntaseura Akateemisessa Mahdissa erilaisissa tehtävissä, kuten jalkapallo- ja futsaljaoston taloudenhoitajana sekä puheenjohtajana ja emoseuran sporttituutorina ja taloudenhoitajana.

Seuratyön ohella Vastamäellä on ollut päävastuu useiden jalkapallon ja futsalin OSM-kisojen järjestelyistä. Lisäksi hänellä on ollut aktiivinen rooli Akateemisen Mahdin järjestämissä tapahtumissa, kuten Yösählyssä ja Talviliikuntaviikoilla. Vastamäki on omalla motivaatiollaan, asenteellaan ja taidoillaan kannustanut koko seurayhteisöä kehittämään seuratoimintaa kunnianhimoisella tavalla.

Positiivisesta ja kannustavasta asenteesta sekä väsymättömästä opiskelijaliikunnan eteen tehdystä vapaaehtoistyöstä vaikuttuneena OLL:lla on ilo ja kunnia luovuttaa vuoden 2019 Vuoden Liekehtijä -palkinto Kati Vastamäelle. Onnea Kati!