Artiklar med tagg: Medlemsorganisationer

På den här sidan hittar du alla våra publicerade nyheter, ställningstaganden, meddelanden och blogginlägg. Du kan filtrera dem enligt kategorierna nedan. Du kan också söka efter publikationer som relaterar till ett visst tema. Temana har markerats med #-tecknet i samband med varje publikation.

 • OLL:s förbundsmöte i Jyväskylä för samman studentidrottens aktörer 20‒21.11.2019

  Publicerat:

  Representanter för studerande- och studentkårerna i hela Finland samlas till Studerandenas Idrottsförbund OLL:s förbundsmöte vid Jyväskylä universitet den 20–21 november 2019 för att besluta om studentidrottens framtid. Under förbundsmötet fastställs det hurdan verksamhet och intressebevakning som kommer att utföras nästa år för att främja studerandes fysiska aktivitet. Under förbundsmötet väljs också ordföranden och styrelsen för det kommande året.

  Läs mer om artikeln: OLL:s förbundsmöte i Jyväskylä för samman studentidrottens aktörer 20‒21.11.2019

 • Hårda fakta, ballonger och nya bekantskap vid sektorträffen

  Publicerat:

  Årets första sektorträff arrangerades i Helsingfors i samband med motionstutordagen. Under den första dagen av sektorträffen stod riksdagsvalet på agendan och att bekanta oss med de nya idrottsansvariga. Samtidigt spelade vi in OLL:s valvideo. Vi kommer att berätta mer om den senare.

  Läs mer om artikeln: Hårda fakta, ballonger och nya bekantskap vid sektorträffen