Oraklet, ge mig svar, vad gör OLL:s styrelse?

Publicerat: Kategori: Nyhet Taggar:

Hur ser en typisk arbetsvecka ut för styrelsen? Var arbetar styrelsen? Får medlemmarna styrelsearvoden? Vem arbetar med vem?

Styrelsen för Studerandenas Idrottsförbund (OLL) består av presidiet, dvs. ordförande och två vice ordföranden samt två styrelsemedlemmar.

De ovannämnda styrelseposterna har otvetydiga titlar, men många vet nog inte vilka arbetsuppgifter de innebär. Nu ändrar vi på det!

OLL:s förbundsmöte 2019 godkände klämförslaget om att bilda en arbetsgrupp till stöd för kandidater med tanke på de som söker till det kommande årets styrelse.OLL:s styrelse har beslutat att ge ut en Handbok för styrelsekandidaten, som beskriver ansökan till styrelsen, förbundets verksamhet och styrelsens mandatperioder.

Handboken skickas ut till medlemsorganisationerna per e-post i början av sommaren. Under hösten kommer handboken också att permanent finnas på OLL:s webbplats.


Under hösten kommer styrelsen också att arrangera distansmöten där det är möjligt att ställa frågor om styrelsekandidaturen och styrelseposterna.

Vi återkommer med datumen för höstens distansmöten.Undertecknad frågade faktiskt Oraklet: Vad gör styrelsen?


Oraklet svarade: Ger kramar, även om det inte finns någon särskild orsak.

Oraklet vet nog! 🙂

För mer information:

Nita Vallimäki
Vice ordförande
nita.vallimaki@oll.fi
+358 44 780 0216

Du kanske också är intresserad av