Kerro kerro oraakkeli, mitä tekee hallituslainen?

Julkaistu: Kategoria: Ajankohtaista Asiasanat:

Millainen on hallituslaisen tyypillinen työviikko? Missä hallituslainen työskentelee? Saako pesteistä palkkioita? Kuka on kenenkin työpari?

Opiskelijoiden Liikuntaliiton hallituksen muodostaa viisi pestiä; puheenjohtaja, kaksi varapuheenjohtajaa ja kaksi hallituksen jäsentä.

Millainen on hallituslaisen tyypillinen työviikko? Missä hallituslainen työskentelee? Saako pesteistä palkkioita? Kuka on kenenkin työpari?

Edellä mainitut pestit ovat monelle titteleinä selviä, mutta niiden sisältämät työtehtävät saattavat olla monelta pimennossa. Tähän tulee nyt muutos!

OLL:n vuoden 2019 liittokokous hyväksyi ponsiesityksen ehdokastukityöryhmän perustamisesta tulevan vuoden hallitushakijoita varten.Hallitus on päättänyt tuottaa Hallitusehdokkaan käsikirjan, jossa kerrotaan hallitushausta, liiton toiminnasta ja hallituslaisten toimikausista.

Käsikirja jaetaan jäsenyhteisöille alkukesällä sähköpostitse. Käsikirja tulee syksyllä myös pysyvästi OLL:n uusille nettisivuille.

Hallitus järjestää syksyllä myös etätapaamisia, joissa halukkaat saavat esittää kysymyksiä hallitushakuun ja -pesteihin liittyen.

Syksyn etätapaamisten päivämääristä tiedotetaan myöhemmin.Allekirjoittanut tosiaan kysyi Oraakkelilta: Mitä tekee hallituslainen?


Oraakkeli vastasi: Halii, vaikkei sille mitään erityistä syytä olekaan.

Oraakkeli tietää! 🙂

Lisätietoa saat:

Nita Vallimäki
nita.vallimaki@oll.fi
+358 44 780 0216

Sinua voisi kiinnostaa myös