Kerro kerro oraakkeli, mitä tekee hallituslainen?

Julkaistu: Kategoria: Ajankohtaista Asiasanat:

Millainen on hallituslaisen tyypillinen työviikko? Missä hallituslainen työskentelee? Saako pesteistä palkkioita? Kuka on kenenkin työpari?

Opiskelijoiden Liikuntaliiton hallituksen muodostaa viisi pestiä; puheenjohtaja, kaksi varapuheenjohtajaa ja kaksi hallituksen jäsentä.

Millainen on hallituslaisen tyypillinen työviikko? Missä hallituslainen työskentelee? Saako pesteistä palkkioita? Kuka on kenenkin työpari?

Edellä mainitut pestit ovat monelle titteleinä selviä, mutta niiden sisältämät työtehtävät saattavat olla monelta pimennossa. Tähän tulee nyt muutos!

OLL:n vuoden 2019 liittokokous hyväksyi ponsiesityksen ehdokastukityöryhmän perustamisesta tulevan vuoden hallitushakijoita varten.Hallitus on päättänyt tuottaa Hallitusehdokkaan käsikirjan, jossa kerrotaan hallitushausta, liiton toiminnasta ja hallituslaisten toimikausista.

Käsikirja jaetaan jäsenyhteisöille alkukesällä sähköpostitse. Käsikirja tulee syksyllä myös pysyvästi OLL:n uusille nettisivuille.

Hallitus järjestää syksyllä myös etätapaamisia, joissa halukkaat saavat esittää kysymyksiä hallitushakuun ja -pesteihin liittyen.

Syksyn etätapaamisten päivämääristä tiedotetaan myöhemmin.Allekirjoittanut tosiaan kysyi Oraakkelilta: Mitä tekee hallituslainen?


Oraakkeli vastasi: Halii, vaikkei sille mitään erityistä syytä olekaan.

Oraakkeli tietää! 🙂

Lisätietoa saat:

Nita Vallimäki
nita.vallimaki@oll.fi
+358 44 780 0216

Sinua voisi kiinnostaa myös

 • Ehdolla OLL:n hallitukseen? Näin tuemme kampanjointia!

  Julkaistu:

  Tarjoamme liiton hallitukseen ehdolle asettuville kampanjointitukea sähköpostilistojen ja sosiaalisen median avulla.

  Lue lisää artikkelista: Ehdolla OLL:n hallitukseen? Näin tuemme kampanjointia!

 • Ruotsinkielinen seminaari Liikkuva Korkeakoulusta 27.11.2020

  Julkaistu:

  Finlands Svenska Idrotts järjesti Liikkuva opiskelu -aiheisen seminaarin ruotsiksi 27.11.2020. Seminaariin osallistui Opiskelijoiden Liikuntaliiton puolesta vuoden 2020 varapuheenjohtaja Sanna-Maria Ahl. Hän piti siellä esityksen opettajien merkityksesta osana opiskelijoiden matalankynnyksen liikkumista.

  Lue lisää artikkelista: Ruotsinkielinen seminaari Liikkuva Korkeakoulusta 27.11.2020

 • Once Upon A Time In Liikuntaliitto - "Suuri" ruokasota

  Julkaistu:

  Joulukuussa 2017 istuin pienessä huoneessa ja minulta tivattiin, mikä on tärkeintä hyvin järjestetyssä koulutuksessa tai tapahtumassa. Jostain muualta kuin kotoa perityllä itsevarmuudella vastasin välittömästi: ”Ohjelma. Millään muulla ei ole väliä kuin ohjelmalla.” Oikea vastaus on tarjoilut, mutta siitä huolimatta sain paikan OLL:n tapahtuma- ja koulutuskoordinaattorina.

  Lue lisää artikkelista: Once Upon A Time In Liikuntaliitto - "Suuri" ruokasota