För medlemsorganisationer

Medlemskap i OLL medför allt möjligt nyttigt och roligt, såsom medlemsförmåner och kurser samt experttjänster för att få högskolestuderande att röra på sig.

Välkommen till våra medlemsgemenskapers sidor! På dessa sidor hittar du allt väsentligt kring medlemskap i OLL och våra tjänster.

Medlemskap i åtanke?

Om du representerar en studerande- eller studentkår, bekanta dig med våra sidor för studerande- och studentkårer och utnyttja sidornas länklista för att surfa på vår webbplats.

Högskolornas idrottsväsens egna sidor erbjuder nyttig information om samarbetsmöjligheter med OLL samt om samarbetsmedlemskap för idrottsväsen.

Vill du friska upp ditt minne och granska vem som är medlemmar i OLL? Kolla dagsläget på sidan Våra medlemmar till exempel genom att välja sidans kartfunktion och bekanta dig med våra medlemsorganisationer.

Förbundsmötet i åtanke?

Du hittar all information om förbundsmötet från tidtabeller till fullmaktsmall och en ofelbar packningslista på sidan Förbundsmöte.

Om du är intresserad av att kandidera i följande förbundsmöte, lönar det sig för dig att hoppa rakt till sidan om styrelseansökan.

Förmåner, kurser och medlemstjänster i åtanke?

Vi har ett brett utbud av olika medlemsförmåner såväl för medlemsorganisationer som för våra studentmedlemmar.

I vår kurskalender kan du se våra kommande kurser. Du kan läsa mer om våra övriga medlems- och sakkunnigtjänster här.

Om du har svårt att hitta den information du söker eller vill diskutera med oss, kontakta oss modigt!