Förmåner för medlemsorganisationer

Medlemskap i Studerandenas Idrottsförbund ger din organisation värdefulla förmåner. Du hittar alla förmåner för våra medlemsorganisationer på den här sidan. Våra mest populära medlemsförmåner är avtalen om rätt till uppspelning av musik samt olycksfallsförsäkringen för idrottsevenemang som våra medlemsorganisationer organiserar. Dessutom erbjuder vi bland annat betydliga rabatter på olika produkter som främjar aktivitet.

Läs mer om förmåner

Önskar du dig en ny medlemsförmån?

Vi försöker jämt utöka vårt urval av medlemsförmåner. Vilka nya förmåner skulle du eller din organisation vilja få genom OLL? Föreslå en ny medlemsförmån med den behändiga Föreslå en ny medlemsförmån -blanketten.

Glöm inte studerandenas medlemsförmåner

Om du vill se vilka förmåner vi erbjuder OLL:s studentmedlemmar, gå till Medlemsförmåner till studerande. Annonsera gärna våra medlemsförmåner för studerande aktivt i er egen kommunikation.

I fall du behöver stöd i marknadsföringen i din organisation, kontrollera i vår Materialbank om vi redan har utarbetat färdigt marknadsmaterial om förmånen i fråga. Om du inte hittar det material du söker efter, vänligen kontakta OLL:s kansli. Uppdaterade kontaktuppgifter finns på Kontaktinformation-sidan.