OLL:n liittokokous Jyväskylässä kerää opiskelijaliikunnan toimijat yhteen 20.‒21.11.2019

Julkaistu: Kategoria: Ajankohtaista Asiasanat:

Opiskelija- ja ylioppilaskuntien edustajat ympäri Suomen kokoontuvat päättämään opiskelijaliikunnan tulevaisuudesta Opiskelijoiden Liikuntaliiton (OLL) liittokokoukseen 20.—21.11.2019 Jyväskylän yliopistolle. Liittokokouksessa linjataan, millaista toimintaa ja edunvalvontaa opiskelijoiden fyysisen aktiivisuuden edistämiseksi tehdään etenkin ensi vuonna. Liittokokouksessa valitaan myös puheenjohtaja ja hallitus tulevalle vuodelle.

Liittokokous alkaa keskiviikkona 20.11. klo 11.00. Kaksipäiväisen liittokokouksen aikana käsitellään talousarvio ja toimintasuunnitelma vuodelle 2020. Lisäksi kokouksessa luovutetaan OLL-malja ja Vuoden Liekehtijä -palkinto vuonna 2019 opiskelijaliikuntaa edistäneille toimijoille.

Liittokokouksen juhlapuhujana toimii LIKES-tutkimuskeskuksen tutkija Jouni Kallio. Juhlapuhe kuullaan liittokokouksen ensimmäisenä päivänä noin klo 11.05.

Opiskelijoiden Liikuntaliitto edustaa yhteensä lähes 160 000 korkeakouluopiskelijaa Suomessa. OLL:n jäsenjärjestöjä ovat yksitoista ylioppilaskuntaa (AYY, HYY, ISYY, JYY, LTKY, LYY, SHS, SKY, TREY, TYY, VYY), viisitoista opiskelijakuntaa (ASK, Helga, HUMAKO, HAMKO, JAMKO, KAMO, LAMKO, Laureamko, METKA, O’Diako, Polamk, SAMMAKKO, SAVOTTA, SAMO, Tamko) sekä Kadettitoverikunta ja Suomen Urheiluopiston oppilaskunta Tahkon Talli. Lisäksi OLL:lla on viisi yhteistoimintajäsentä: Itä-Suomen korkeakoulujen liikuntapalvelut (Sykettä), Jyväskylän korkeakoululiikunta, LAMK Sports, Campus Sport Turussa ja Unisport pääkaupunkiseudulla.

Tiedotusvälineet ovat lämpimästi tervetulleita seuraamaan liittokokousta keskiviikkona ja torstaina. Henkilövalinnat tehdään torstaina. Valinnoista tiedotetaan medialle vaalien jälkeen. Liittokokousta voi myös seurata suorana nettilähetyksenä. Linkit lähetyksiin julkaistaan liittokokouksen Facebook-tapahtumassa ja Twitterissä ensimmäisen ja toisen liittokokouspäivän alussa.

Liittokokousmateriaalit ja muut tiedot liittokokouksesta on julkaistu liiton sivuilla.

Sosiaalisessa mediassa käytämme tunnistetta #OLLliko.

Twitter ja Instagram: @liikuntaliitto

Facebook ja Facebook-tapahtuma: Opiskelijoiden Liikuntaliitto – OLL

Sinua voisi kiinnostaa myös