Essi Lumme: Strateginen päiväkirja, sivu 3

Julkaistu: Kategoria: Blogi Asiasanat:

Puheenjohtaja Essi Lumme raportoi parin viikon välein OLL:n jäsenmallin kehitystyöstä. Vuoden 2022 aikana laaditaan eri vaihtoehtoja kartoittava selonteko.

Viime vuonna toimintansa aloittanut jäsenyystyöryhmä kokoontui ensimmäisen kerran tänä vuonna 7. huhtikuuta. Tapaamisessa oli ensimmäistä kertaa mukana ryhmätyöskentelyn fasilitaattoriksi valittu Miika Westman sekä korkeakoulujen ja muiden sidosryhmien edustajia.

Tapaamisessa punnitsimme vaihtoehtoisten jäsenyymallien hyviä ja huonoja puolia. Onnistuimme löytämään kaikista malleista sekä syitä, joiden ansiosta ne sopisivat toimintaamme, että tekijöitä, joiden takia mallia ei ehkä kannattaisi valita. Kaiken kaikkiaan keskustelu oli rakentavaa ja kaikki olivat mielenkiinnolla mukana työssä.

Jäämme toimiston porukalla asettamaan eri mallien vaatimia seuraavia askelmerkkejä nähdäksemme, missä malleissa ponnistus saadaan parhaiten kohdalleen. Kevään aikana hyödynnämme vielä myös jäsenjärjestöjen ja potentiaalisten jäsenten näkökulmia mallien jatkokehityksessä.

Sinua voisi kiinnostaa myös

 • OLL edusti kansainvälisten liittojen kokouksissa

  Julkaistu:

  Opiskelijaliikunnan ja -urheilun kansainvälisten kattojärjestöjen liittokokouksissa puhuttivat henkilövalinnat, Venäjä ja sääntömuutokset. Kokouksiin osallistunut OLL:n pääsihteeri Niko Peltokangas kirjoittaa tärkeimmistä päätöksistä.

  Lue lisää artikkelista: OLL edusti kansainvälisten liittojen kokouksissa

 • Seuratoiminnan kehittämistuki haettavissa!

  Julkaistu:

  Opetus- ja kulttuuriministeriön jakama Seuratoiminnan kehittämistuki on tarkoitettu lasten ja nuorten liikuntaharrastuksen lisäämiseen sekä monipuolisen organisoidun liikunnan kehittämiseen. Seuratuen avulla voidaan myös vahvistaa toiminnan laatua ja yhteisöllisyyttä, sekä tukea vapaaehtoistyötä.

  Lue lisää artikkelista: Seuratoiminnan kehittämistuki haettavissa!

 • Mio Kortelainen valittiin Opiskelijoiden Liikuntaliiton puheenjohtajaksi 2024

  Julkaistu:

  Ensi vuonna 100 vuotta täyttävän OLL:n uudeksi puheenjohtajaksi valittiin Mio Kortelainen Laurea-ammattikorkeakoulusta. Tänä vuonna puheenjohtajavaalin asetelmat eivät olleet selvillä ennakkoon, vaan lopullista ehdokasasettelua saatiin jännittää viime hetkille saakka.

  Lue lisää artikkelista: Mio Kortelainen valittiin Opiskelijoiden Liikuntaliiton puheenjohtajaksi 2024