Teman på förhöstens webbseminarier är elitidrott och Högskolan i rörelse-samarbete

Hösten för med sig intressanta webbseminarier som handlar om högskoleidrott!

Den 30 september kl. 9–10 ordnar OLL tillsammans med Olympiska kommittén ett webbseminarium om högskolor med en positiv inställning till elitidrott och dubbelkarriär för idrottande studerande. Vi får höra om det utvärderingssystem som Olympiska kommittén har berett för högskolor med en positiv inställning till elitidrott och diskutera hur det går att kombinera idrott och högskolestudier.

Webbseminariet riktar sig speciellt till högskolornas personal och studentgemenskaper. Mer information och instruktioner för anmälan kommer att uppdateras på vår webbplats (på finska).

OLL, regionala idrottsorganisationer och programmet Studier i rörelse bjuder in dig till ett gemensamt webbseminarium Studier i rörelse vid högskolor, som hålls den 12 oktober kl. 9–11. Det är en fortsättning på https://www.oll.fi/liikkuva-korkeakoulu/liikkuva-korkeakoulu-koulutukset/koulutusyhteistyo-liikunnan-aluejarjestojen-kanssa/webbseminariet i februari, där högskolorna och de regionala idrottsorganisationerna fick lära känna varandra och inleda samarbete. På det kommande webbseminariet presenterar vi lyckade exempel på samarbete i regionerna och aktuella forskningsrön om studerandes välbefinnande. Du kommer väl i kapp, även om du inte var med i februari! Du hittar webbseminariets https://www.oll.fi/tapahtumat/liikkuva-opiskelu-korkeakouluissa-webinaari/evenemangssida här (på finska).

Du kanske också är intresserad av