Alkusyksyn webinaareissa opiskelevan urheilijan kaksoisuraa ja Liikkuva korkeakoulu -yhteistyötä

Syksy tuo tullessaan kiinnostavia webinaareja korkeakoululiikunnan aiheista!

30. syyskuuta klo 9–10
OLL järjestää yhdessä Olympiakomitean kanssa Korkeakoulussa opiskelevan urheilijan kaksoisura -webinaarin. Pääsemme kuulemaan Olympiakomitean valmistelemasta arviointijärjestelmästä huippu-urheilumyönteisille korkeakouluille sekä keskustelemaan urheilun ja korkeakouluopiskelun yhdistämisestä.

Webinaari on suunnattu erityisesti korkeakoulujen henkilöstölle ja opiskelijayhteisöille. Lisätiedot ja ilmoittautumisohjeet päivittyvät sivuillemme.

12. lokakuuta klo 9–11
Kutsumme sinut OLL:n, Liikunnan aluejärjestöjen ja Liikkuva opiskelu -ohjelman yhteiseen Liikkuva opiskelu korkeakouluissa -webinaariin. Se on jatkoa helmikuiselle webinaarille, jossa korkeakoulut ja liikunnan aluejärjestöt pääsivät tutustumaan ja käynnistämään yhteistyötä. Tulevassa webinaarissa esittelemme onnistuneita yhteistyökeissejä alueilta sekä tuoretta tutkimustietoa opiskelijoiden hyvinvoinnista. Pääset siis hyvin teemaan mukaan, vaikket helmikuussa olisi mukana ollutkaan! Webinaarin tapahtumasivun löydät täältä.

Anni Liina Ikonen

Korkeakoululiikunnan asiantuntija (perhevapaalla)

Kirjoittajaprofiili: Anni Liina Ikonen

Sinua voisi kiinnostaa myös

 • Liikkumismerkki vieraili OLL:n liittokokouksessa Kuortaneella

  Julkaistu:

  Glasgown yliopistossa Skotlannissa suuren suosion saavuttanut Liikkumismerkki vieraili OLL:n liittokokouksessa Kuortaneen Urheiluopistolla.

  Lue lisää artikkelista: Liikkumismerkki vieraili OLL:n liittokokouksessa Kuortaneella

 • Tuire Ranta-Meyer: Leikkivä ihminen uskaltaa liikkua korkeakoulussa

  Julkaistu:

  Tässä blogitekstissä Tuire Ranta-Meyer Metropolian ammattikorkeakoulusta pohtii, saako ammattikorkeakoulussa olla mielikuvittelujohtajia ja hulluusmestareita, kuten Littlen toimistossa? Voisiko luova, tänään vähän hassahtaneelta tuntuva idea olla huomenna kehitystä eteenpäin vievä voima? Löytyykö korkeakoululiikuntaan sellaisia näkökulmia, joissa opiskelijan ei tarvitse puhkua urheilullista voimaa voidakseen osallistua, harrastaa omilla ehdoillaan ja nauttia fyysisestä aktiivisuudesta askel − tai vaikkapa ranteen pyöritys kerrallaan.

  Lue lisää artikkelista: Tuire Ranta-Meyer: Leikkivä ihminen uskaltaa liikkua korkeakoulussa

 • Saksaa liikkuen – esittelyssä pulpetiton kielten opetus

  Julkaistu:

  Yliopiston ranskan kielen opettaja ja Helsingin yliopiston opetusalan paikallisyhdistyksen puheenjohtaja Suvi Kotkavuori kertoo blogissaan kollegansa Tia Patengen tarinan kohti liikunnalisempaa opetusta. Blogissa Suvi on haastatellut Tiaa, joka kertoo, miten hän on kokenut "pulpettitoman opetuksen" ja mitä se on opettanut hänelle. Blogissa käytetyt sitaatit ovat Tia Patengen.

  Lue lisää artikkelista: Saksaa liikkuen – esittelyssä pulpetiton kielten opetus