Manuaali OLL:n tapahtumatarjontaan - näin luovit koulutusten ja verkostojen viidakossa

Aina silloin tällöin jäsenemme kaipaavat selkoa liiton tapahtumatarjontaan, ja täysin oikeutetusti. Saatat saada kutsuja monenmoisiin korkeakoululiikunnan verkostoihin ja tapahtumiin hiukan eri nimillä, kohderyhmillä ja toteutustavoilla. Tämän luettuasi tiedät, mitkä niistä tarjoavat juuri sinulle parhaan annin.

1. Liikkuva korkeakoulu -päivät eli LKK-päivät

Kenelle? Opiskelija- ja ylioppilaskunnille, korkeakoulujen henkilöstölle ja muille korkeakoululiikunnasta kiinnostuneille.

Mitä? LKK-päivät eli entinen Liikunnan sektoritapaaminen on saanut uuden nimen ja laajemman kohdeyleisön. LKK-päivillä käsitellään ajankohtaisia korkeakoululiikunnan asioita, verkostoidutaan ja virkistytään mukavan ajanvietteen merkeissä. Vuoden ensimmäisten LKK-päivien (helmikuussa) pysyvänä teemana on liikuntatuutorointi.

Milloin? Kolme kertaa vuodessa; kahdesti keväällä ja kerran syksyllä.

Missä? Vaihtuvilla korkeakoulupaikkakunnilla.

2. Liikkuva korkeakoulu -verkosto

Kenelle? Kaikki korkeakoululiikunnan kehittämisestä kiinnostuneet toimijat kuten korkeakoululiikunnan käyttäjät, tuottajat ja sidosryhmät. Tavoitteena koota valtakunnallisesti yhteen kaikkia niitä toimijoita, jotka voivat vaikuttaa arjen fyysisen aktiivisuuden lisääntymiseen korkeakouluympäristössä. Mukana on yli 20 korkeakoulua!

Mitä? Kuulumisten vaihtoon ja kullakin kertaa tiettyyn teemaan pureutuvat yhteisen oppimisen ja verkostoitumisen etätilaisuudet. Lue verkoston toiminnasta lisää täältä.

Milloin? 2-3 kuukauden välein ympäri vuoden.

Missä? Etäyhteydellä Google Meetissä.

3. Liikuntatoimien verkostotapaaminen

Kenelle? Korkeakoulujen liikuntatoimien palvelujen henkilöstö, esim. liikuntasuunnittelijat.

Mitä? Kaksipäiväiset verkostotapaamiset tarjoavat yhteyden valtakunnalliseen kollegaverkostoon, kokemusten ja hyvien käytäntöjen vaihtamista, vertaistukea, verkostoitumista sekä koulutuksia. Yhteisenä tavoitteena on kehittää opiskelijoiden ja henkilöstön liikuntamahdollisuuksia suomalaisessa korkeakouluyhteisössä.

Milloin? Vuosittain touko- ja marraskuun lopussa.

Missä? Vaihtuvilla paikkakunnilla aina paikallisen liikuntatoimen emännöimänä ja isännöimänä.


Kunkin tapahtumatyypin tulevat tapahtumat on koottu OLL:n tapahtumakalenteriin. Käythän poimimassa ne sieltä omaan kalenteriisi. Tapahtumissa tavataan, tervetuloa!

Sinua voisi kiinnostaa myös