Artiklar med tagg: Sektorträff

På den här sidan hittar du alla våra publicerade nyheter, ställningstaganden, meddelanden och blogginlägg. Du kan filtrera dem enligt kategorierna nedan. Du kan också söka efter publikationer som relaterar till ett visst tema. Temana har markerats med #-tecknet i samband med varje publikation.

 • Handbok för OLL:s evenemangsutbud – så här navigerar du genom djungeln av utbildningar och nätverk

  Publicerat:

  Nu och då behöver våra medlemmar hjälp med att förstå förbundets evenemangsutbud, och det är inte så konstigt. Du kanske får inbjudningar till all världens nätverk för högskoleidrotten och evenemang med lite olika namn, målgrupper och genomförandesätt. Efter att ha läst det här vet du vilka av dem som du skulle få mest ut av.

  Läs mer om artikeln: Handbok för OLL:s evenemangsutbud – så här navigerar du genom djungeln av utbildningar och nätverk

 • Fokus på idrott och välbefinnande inför kommunalvalet 2021

  Publicerat:

  Idrottssektorns sektorträff samlade studerande- och studentkårernas representanter från hela landet i Helsingfors den 12‒13 februari. Samtidigt inledde OLL våra förberedelser inför kommunalvalet. Kommunalvalet var ett av sektorträffens viktigaste teman, och vi kartlade medlemmarnas önskemål och förslag för förbundets kommunalvalarbete.

  Läs mer om artikeln: Fokus på idrott och välbefinnande inför kommunalvalet 2021

 • Hårda fakta, ballonger och nya bekantskap vid sektorträffen

  Publicerat:

  Årets första sektorträff arrangerades i Helsingfors i samband med motionstutordagen. Under den första dagen av sektorträffen stod riksdagsvalet på agendan och att bekanta oss med de nya idrottsansvariga. Samtidigt spelade vi in OLL:s valvideo. Vi kommer att berätta mer om den senare.

  Läs mer om artikeln: Hårda fakta, ballonger och nya bekantskap vid sektorträffen