Tuulia Viljanen börjar som vikarierande sakkunnig inom kommunikation vid Studerandenas Idrottsförbund

Publicerat: Kategori: Nyhet Taggar:

Filosofie magister Tuulia Viljanen har anställts som vikarierande sakkunnig inom kommunikation vid Studerandenas Idrottsförbund (OLL) under Kristiina Teppos familjeledighet.

Tuulia Viljanen ersätter Kristiina Teppo fram till april 2024. Viljanen har studerat kommunikation vid Tammerfors universitet och har tidigare erfarenhet av att arbeta i idrottsföreningar och kommunikationsbyråer. Vid OLL kommer Viljanen att fokusera på förbundets dagliga kommunikation och kommunikationen kring det kommande 100-årsjubileet.

"Kommunikation spelar en väsentlig roll i att öka medvetenheten om och synligheten av OLL, något som blir allt mer viktigare nu när vi närmar oss jubileumsåret. Det kommer att vara intressant att få en djupare inblick i högskoleidrott och studerandeidrott samt deras sociala påverkan – också ur ett historiskt perspektiv", säger Viljanen.

Den pågående strategiska reformen skapar också ett behov av att uppdatera kommunikationsstrategin och svara på medlemmarnas önskemål om mer lättanvända material.

"Kristiina har gjort ett utmärkt jobb med att förtydliga kommunikationen och det kommer att vara lätt för mig att fortsätta härifrån. Niko Peltokangas, som fortsätter som biträdande generalsekreterare, är en bra sparringpartner i detta utvecklingsarbete", säger Viljanen.

"Jag tog examen i våras, så jag känner mig väldigt hemma med högskoleidrotten. Att ge upp mitt studerandestatus känns inte så illa längre", skrattar Viljanen, som har nått framgång i SFM-tävlingarna inom tyngdlyftning och styrkelyft.

Du kan kontakta Tuulia på tuulia.viljanen@oll.fi eller per telefon från numret +358 46 921 1215.

Kristiina Teppo

Sakkunnig inom kommunikation (på familjeledighet)

Författarprofil: Kristiina Teppo

Du kanske också är intresserad av