Tuulia Viljanen Opiskelijoiden Liikuntaliiton viestintäasiantuntijan sijaiseksi

Julkaistu: Kategoria: Ajankohtaista Asiasanat:

Opiskelijoiden Liikuntaliiton (OLL) viestintäasiantuntijan sijaisena toimineen Kristiina Tepon perhevapaan sijaiseksi on valittu FM Tuulia Viljanen.

Tuulia Viljanen toimii Kristiina Tepon sijaisena huhtikuuhun 2024 saakka. Viljanen on opiskellut viestintää Tampereen yliopistossa ja aiempaa työkokemusta on kertynyt muun muassa urheiluseuramaailmasta ja viestintätoimistosta. OLL:ssa Viljasen työpöydällä on liiton päivittäisviestinnän lisäksi muun muassa 100-vuotisjuhlavuoden viestintä.

“Viestinnällä on olennainen rooli OLL-tietoisuuden ja liiton näkyvyyden lisäämisessä, mikä korostuu nyt juhlavuoden kynnyksellä. On kiinnostavaa päästä perehtymään syvemmin korkeakoululiikuntaan, opiskelijaurheiluun ja niiden yhteiskunnalliseen vaikutukseen myös historiallisesta näkökulmasta käsin”, Viljanen kommentoi.

Parhaillaan käynnissä oleva liiton strategiauudistus synnyttää tarpeen päivittää myös viestintästrategiaa ja vastata esimerkiksi jäsenistön toiveeseen helpommin hyödynnettävistä materiaaleista.

“Kristiina on ehtinyt tehdä todella hyvää työtä viestinnän linjan selkiyttämisen eteen ja siitä minun on hyvä jatkaa. Pääsihteerin sijaisena jatkava Niko Peltokangas on myös hyvä sparrauskaveri tässä kehitystyössä”, Viljanen sanoo.

“Valmistuin viime keväänä, joten korkeakoululiikunnan parissa työskentely tuntuu varsin kotoisalta. Opiskelijastatuksesta luopuminenkaan ei tunnu enää niin pahalta”, nauraa painonnoston ja voimanoston OSM-kilpailuissa menestystä niittänyt Viljanen.

Tuulian tavoitat sähköpostitse osoitteesta tuulia.viljanen@oll.fi tai puhelimitse +358 46 921 1215.

Kristiina Teppo

Viestintäasiantuntija (perhevapaalla)

Kirjoittajaprofiili: Kristiina Teppo

Sinua voisi kiinnostaa myös