Ansökan till FISU Volunteer Leaders Academy är öppen

Publicerat: Kategori: Nyhet Taggar:

Den internationella paraplyorganisationen för studentidrott FISU utlyser en ansökan om nationella representanter för FISU Volunteer Leaders Academy för perioden 2021–2022. Syftet med akademin är att erbjuda studerande en internationell kanal för att utveckla sig som ledare och att förbättra möjligheter till studentidrott både i Finland och internationellt.

Sökande ska vara 18–25-åriga studerande som är intresserade av motion och idrott och som har goda kunskaper i engelska. Sökande ska kunna delta i ett evenemang på distans 19–20 juni 2021 och resa till Ryssland 8–14 september 2021. För exakta kriterier för sökande och information om programmet, se här (på engelska).

FISU står för alla direkta kostnader som hänför sig till resan, såsom flyg, måltider och logi. Studerandenas Idrottsförbund (OLL) står för eventuella visumkostnader för den studerande. För uppdraget utgår inget arvode eller inga andra ersättningar.

Ansök om att bli Finlands studentrepresentant genom att skicka en fritt formulerad ansökan per e-post till adressen ida.bolander@oll.fi senast den 15 februari 2021.

För mer information om programmet och om hur du ansöker, kontakta OLL:s generalsekreterare Ida Bolander, tfn 044 780 0210, ida.bolander@oll.fi.

Du kanske också är intresserad av