Ansökan till FISU Volunteer Leaders Academy är öppen

Publicerat: Kategori: Nyhet Taggar:

Den internationella paraplyorganisationen för studentidrott FISU utlyser en ansökan om nationella representanter för FISU Volunteer Leaders Academy för år 2022. Syftet med akademin är att erbjuda studerande en internationell kanal för att utveckla sig som ledare och att förbättra möjligheter till studentidrott både i Finland och internationellt.

Sökande ska vara 18–25-åriga studerande som är intresserade av motion och idrott och som har goda kunskaper i engelska. Sökande ska kunna delta i ett evenemang på distans 17 juni 2022 och resa till Ryssland 2–8 september 2022. För exakta kriterier för sökande och information om programmet, se här (på engelska).

FISU står för alla direkta kostnader som hänför sig till resan, såsom flyg, måltider och logi. Studerandenas Idrottsförbund (OLL) står för eventuella visumkostnader för den studerande. För uppdraget utgår inget arvode eller inga andra ersättningar.

Ansök om att bli Finlands studentrepresentant genom att skicka en fritt formulerad ansökan per e-post till adressen ida.bolander@oll.fi senast den 27 februari 2022.

För mer information om programmet och om hur du ansöker, kontakta OLL:s generalsekreterare Ida Bolander, tfn 044 780 0210, ida.bolander@oll.fi.

Ida Bolander

Generalsekreterare (på studieledighet)

Författarprofil: Ida Bolander

Du kanske också är intresserad av