Uusi yhteistoimintajäsen ja yksi lähtijä – muutoksia Opiskelijoiden Liikuntaliiton jäsenkunnassa

Opiskelijoiden Liikuntaliiton hallitus hyväksyi kuudenneksi yhteistoimintajäseneksi MOVEO liikunta- ja hyvinvointipalvelut. Turun yliopiston ylioppilaskunta erosi liiton jäsenyydestä.

Opiskelijoiden Liikuntaliiton (OLL) hallitus pääsi kokouksessaan 26.9. hyväksymään MOVEO liikunta- ja hyvinvointipalveluiden hakemuksen liiton yhteistoimintajäseneksi. MOVEO palvelee LUT-yliopiston ja LAB-ammattikorkeakoulun opiskelijoita ja henkilöstöä Lappeenrannassa ja Lahdessa. Toivotamme MOVEON tervetulleeksi liittoon muiden yhteistoimintajäsenten seuraan!

“Olemme pitkään tehneet yhteistyötä OLL:n kanssa ja osallistuneet toimintaan säännöllisesti. Koimme, että yhteistoimintajäsenyys sujuvoittaa yhteistyötä entisestään ja antaa meille enemmän mahdollisuuksia vaikuttaa toiminnan kehittämiseen tulevaisuudessa”, kommentoi LUT-yliopiston liikuntakoordinaattori Pekko Pirhonen.

Samassa kokouksessa hallitus totesi Turun yliopiston ylioppilaskunnan eronneeksi liiton jäsenyydestä. Kiitämme ylioppilaskuntaa yhteistyöstä ja toivotamme kaikkea hyvää opiskelija- ja korkeakoululiikunnan edunvalvonnan parissa.

“On ikävää kohdata eroja liitosta, mutta tämä vahvistaa motivaatiota liiton uudistamiselle. Tarvitsemme todella keskusteluita ja tekoja liiton tulevaisuuden turvaamiseksi. Jatkamme työtä liiton toiminnan kehittämiseksi entistä vetovoimaisemmaksi, jotta voimme tavoittaa toiminnallamme yhä useamman opiskelijan”, OLL:n hallituksen puheenjohtaja Essi Lumme toteaa.

Lue lisää OLL:n jäsenyyksistä täällä.

Sinua voisi kiinnostaa myös

 • Yhdenvertaisuuden edistäminen osana OLL:n kaikkea toimintaa

  Julkaistu:

  Yhdenvertaisuuden edistäminen on läsnä kaikilla osa-alueilla toiminnassamme. Toimintaa ohjaa OLL:n laaja yhdenvertaisuussuunnitelma, joka päivitettiin tänä vuonna. Päivitetty suunnitelma hyväksyttiin 2.–3. marraskuuta pidetyssä liittokokouksessa Vuokatissa. Suunnitelma avaa yhdenvertaisuuden käsitteitä ja OLL:n toimintaa yhdenvertaisuuden edistämisessä. Lisäksi suunnitelmassa on tuodaan esiin OLL:n olevan feministinen ja antirasistinen järjestö.

  Lue lisää artikkelista: Yhdenvertaisuuden edistäminen osana OLL:n kaikkea toimintaa

 • Korkeakoulujen liikuntatoimien verkosto kokoontui Tampereella

  Julkaistu:

  Opiskelijoiden liikuntaliiton ylläpitämä korkeakoulujen liikuntatoimien verkosto kokoontui toistamiseen tänä vuonna. Tampereella 22.–23. marraskuuta järjestetyn verkostotapaamisen keskeisenä teemana oli liikuntatoimien viestintä sekä paikallisesti että valtakunnallisesti. 

  Lue lisää artikkelista: Korkeakoulujen liikuntatoimien verkosto kokoontui Tampereella

 • SELL-kisojen isännöinti tarjoaa mahdollisuuden kansainväliseen profiloitumiseen

  Julkaistu:

  SELL Student Games on kansainvälinen korkeakouluopiskelijoille tarkoitettu opiskelijaliikuntatapahtuma. Toukokuun toiseksi viimeisenä viikonloppuna pidettävien SELL-kisojen järjestämisestä vastaavat vuoroin neljä SELL-maata: Suomi, Viro, Latvia ja Liettua. Vuonna 2025 on jälleen Suomen vuoro isännöidä kisoja.

  Lue lisää artikkelista: SELL-kisojen isännöinti tarjoaa mahdollisuuden kansainväliseen profiloitumiseen