Hae viestintäasiantuntijan sijaiseksi!

Publicerat: Kategori: Nyhet Taggar:

Haemme nyt Opiskelijoiden Liikuntaliittoon (OLL) osa-aikaista (80%) viestintäasiantuntijan sijaista määräaikaiseen työsuhteeseen perhe- ja työvapaiden ajaksi.

Viestintäasiantuntijana koordinoit, suunnittelet ja kehität liiton monikanavaista viestintää yhdessä eri sektorien kanssa. Luot eri kohderyhmiä puhuttelevia sisältöjä ja sparraat muuta henkilökuntaa ja hallitusta vaikuttavan viestinnän saralla. Työhösi kuuluu esimerkiksi uutiskirjeiden, tiedotteiden ja somekanavien koordinointi ja sisällöntuotto, liiton tuottamien sisältöjen oikoluku ja viimeistely sekä yhteydenpito kääntäjien ja muiden OLL:n läheisten sidosryhmien viestijöiden kanssa. Työparinasi toimii viestinnästä vastaava varapuheenjohtaja.

Mitä odotamme sinulta?

Olet hakemamme henkilö, jos

 • hahmotat kokonaisuudet, erotat olennaisen ja osaat pukea tavoitteet kohderyhmiä puhutteleviksi viesteiksi ja tarinoiksi eri kanaviin
 • olet järjestelmällinen, pysyt aikatauluissa ja osaat pitää muut ajan tasalla aikatauluista ja viestinnästä
 • sinulla on erinomainen suomen kielen kirjallinen ja suullinen osaaminen
 • sinulla on hyvät projektinhallinta- ja tiimityöskentelytaidot ja hallitset hermosi nopeasti muuttuvissa tilanteissa

Katsomme eduksi korkeakoulutasoiset viestinnän opinnot, kuvankäsittely- ja podcast-tuotanto-osaamisen, hyvän ruotsin ja englannin taidon sekä kokemuksen opiskelijajärjestöistä ja liikunta- ja urheilukentästä.

Työsuhde alkaa sopimuksen mukaan elokuussa 2023. Työ on määräaikainen 7.4.2024 saakka ja palkka on 1883,59 euroa + henkilökohtaiset lisät 0–42%. Summassa on huomioitu osa-aikaisuus. Palkka perustuu Urheilujärjestöjä koskevaan työehtosopimukseen (vaativuustaso C).

Kuinka haet?

Täytä sivun alalaidassa oleva hakemus viimeistään torstaina 8.6. ja liitä siihen ansioluettelosi tai CV:si. Hakemus anonymisoidaan ennen haastateltavien valintaa.

Haastattelut järjestetään 13.6 ja 15.6. Sporttitalossa (Valimotie 10, Helsinki) tai tarvittaessa etänä. Kutsumme hakemusten perusteella hakijat haastatteluun 9.6.

Lisätietoja

Viestintäasiantuntija Kristiina Teppo, kristiina.teppo@oll.fi, 046 921 1215

Pääsihteeri Niko Peltokangas, niko.peltokangas@oll.fi, 044 780 0210

Keitä me olemme?

Opiskelijoiden Liikuntaliitto on valtakunnallinen korkeakouluopiskelijoiden edunvalvonta- ja asiantuntijaorganisaatio. Jäseninä meillä on niin opiskelija- ja ylioppilaskuntia kuin korkeakoulujen liikuntatoimia. Meillä on viisi työntekijää sekä nelihenkinen hallitus, jonka puheenjohtaja ja kaksi varapuheenjohtajaa työskentelevät toimistolla täyspäiväisesti. Teemme merkityksellistä työtä kaikkien korkeakouluopiskelijoiden hyvinvoinnin parantamiseksi.

Meillä on joustavat työajat ja etätyömahdollisuus, lounas- ja virike-edut, kattava työterveys sekä monitaitoinen työyhteisö liikuntajärjestöjen yhteisellä toimistolla Sporttitalossa, Helsingin Pitäjänmäessä. Elämme niin kuin opetamme: työntekijät saavat käyttää kaksi tuntia viikossa työaikaa liikuntaan.

Hakulomake

Haku on päättynyt.

Du kanske också är intresserad av

 • Internationell idrottspåverkan i krigets skugga

  Publicerat:

  Universiader, ryska ministrar och högskolornas motionsförhållanden – i år händer det mycket på studerandemotionens och studerandeidrottens internationella fält, både på tävlingsbanor och i kabinett. OLL:s generalsekreterare Niko Peltokangas skriver om hur förbundet påverkar inom internationella paraplyorganisationer.

  Läs mer om artikeln: Internationell idrottspåverkan i krigets skugga

 • Kom och skapa högskoleidrottens framtid i OLL:s strategiarbetsgrupp!

  Publicerat:

  Vi söker medlemmar till Studerandenas Idrottsförbunds (OLL) strategiarbetsgrupp för år 2023. Arbetsgruppens uppgift är att fungerar som vägledare för det strategiarbete som bedrivs under året. Arbetsgruppen träffas fyra gånger.

  Läs mer om artikeln: Kom och skapa högskoleidrottens framtid i OLL:s strategiarbetsgrupp!

 • Hej studentidrottsförening, ansök om utvecklingsstöd för föreningsverksamhet!

  Publicerat:

  Utvecklingsstödet för föreningsverksamheten (föreningsstöd) är avsett att ge barn och unga fler motions- och idrottsmöjligheter samt att utveckla mångsidig organiserad idrott och motion. Föreningsstödet beviljas av Undervisnings- och kulturministeriet (UKM).

  Läs mer om artikeln: Hej studentidrottsförening, ansök om utvecklingsstöd för föreningsverksamhet!