Ehdokasesittelyssä Julia Tuuri

Publicerat: Kategori: Nyhet Taggar:

OLL:n hallitusehdokkaat esittäytyvät liiton nettisivuilla ja Instagram-tilillä. Uusi hallitus valitaan liittokokouksessa 18.–19.11.2020. Ensimmäisenä esittelyssä on puheenjohtajaehdokas Julia Tuuri.

Hei kaikki! Olen Julia Tuuri Pohjanmaalta pääkaupunkiseudulle rantautunut aktiivinen vaikuttaja. Toista vuotta Haaga-Helian opiskelijakunta Helgan hallituksen toiminnassa mukana, tänä vuonna varapuheenjohtajan roolissa.

Mihin tehtävään olet ehdolla OLL:ssä ja miksi?

Olen ehdolla puheenjohtajaksi. Puheenjohtajapestissä minulla olisi eniten annettavaa ja opittavaa. Haluan huolehtia siitä, että liiton käytössä on riittävästi resursseja, kuten osaavaa henkilöstöä, rahaa, työvälineitä ja tietoa. Haluan oppia ja pureutua organisaation johtamiseen ja taloushallintoon. Olen empaattinen vertaisjohtaja, joka tulee kaikkien kanssa toimeen ja huolehtii kaikkien hyvinvoinnista.

Kerro 1–3 tärkeintä tavoitettasi OLL:n hallituksessa.

 • Rahoituspohjan laajennus: OLL taistelee aika ajoin samojen ongelmien äärellä, joiden ratkaisemisesta olen kerännyt kokemusta tältä vuodelta. Tästä täydellinen esimerkki on rahoituspohjan laajennus. Olen oppinut tästä paljon tänä vuonna ja tahdon tarjota osaamiseni myös liiton käyttöön. Talous ja sen vakiinnuttaminen kiinnostavat minua valtavasti, joten motivaationi asian edistämiselle on korkea.
 • Strategian jalkauttaminen: Strategia on liiton kannalta tärkeä omaksua, ettei se jää vain yhdeksi tyhjäksi paperiksi pöytälaatikkoon. Liiton nykyinen strategia vastaa arvojani ja sieltä erityisesti sydämenasiakseni koen kirjauksen: "OLL on opiskelijaliikunnan asiantuntija ja edunvalvoja" sekä kohdan, jossa käsitellään omarahoitusosuutta.

Miten olet tähän mennessä edistänyt opiskelijaliikuntaa ja liikkuvaa opiskelua, ja mitä muuta osaamista ja kokemusta toisit mukanasi OLL:ään?

Tulen kampukselta, jossa liikuntapalvelut ovat retuperällä, joten opiskelijaliikunnan liikuntapalveluiden edistäminen on ollut mielessäni jatkuvasti.

Olen vastannut tänä vuonna opiskelijakunnan prosessista nimeltä Zone-liikuntapalvelut. Zone-liikuntapalveluiden parantaminen on ollut ja on edelleen väsytyskilpailu, jossa emme aio antaa periksi. Olemme käyneet tänä vuonna keskusteluita liikuntapalveluiden rahoituksesta ja resursseista korkeakoulumme johdon kanssa. Olemme myös luoneet nykyiselle liikuntapalveluiden markkinoinnille uuden suunnitelman, jota olen päässyt viestintätiimin vetäjänä ketterästi kehittämään. Tarkoituksena on ollut saada opiskelijamme tietoisiksi ja käyttämään nykyisiä palveluita aktiivisesti.

Julia esittäytyy tänään myös OLL:n Instagram-tarinoissa.

Yhteystiedot: julia.tuuri@helga.fi, 050 5185657

Du kanske också är intresserad av

 • OLL representerades på internationella förbundsmöten

  Publicerat:

  På studerandemotionens och studerandeidrottens internationella paraplyorganisationers förbundsmöten diskuterades personval, Ryssland och regeländringar. OLL:s generalsekreterare Niko Peltokangas som deltog i mötena berättar närmare om de viktigaste besluten.

  Läs mer om artikeln: OLL representerades på internationella förbundsmöten

 • Mio Kortelainen valdes till ordförande för Studerandenas Idrottsförbund 2024

  Publicerat:

  Den nya ordföranden för OLL, som fyller 100 år nästa år, är Mio Kortelainen från yrkeshögskolan Laurea. I år var ordförandevalet inte självklart på förhand, utan förbundets medlemmar fick vänta på den slutliga kandidatnomineringen ändå till sista minuten.

  Läs mer om artikeln: Mio Kortelainen valdes till ordförande för Studerandenas Idrottsförbund 2024

 • Studerandenas Idrottsförbund kräver jämlikhet i högskolornas idrottstjänster

  Publicerat:

  Jämlikheten, likabehandlingen och tryggheten inom högskoleidrotten måste förbättras, kräver Studerandenas Idrottsförbund (OLL) under sitt förbundsmöte, som hålls i Tammerfors de 8–9 november. Förbundet, som håller på att förbereda sig inför förbundets hundraårsjubileum, bjuder högskolegemenskaperna att bygga en jämlik högskola i rörelse tillsammans.

  Läs mer om artikeln: Studerandenas Idrottsförbund kräver jämlikhet i högskolornas idrottstjänster