Liikkuva opiskelu korkeakouluissa -webinaari

, Evenemangsdatum: -

Plats: Verkossa

** Webinaret hålls på finska ** Hoi opiskelija- ja ylioppilaskunnat, korkeakoulujen liikuntatoimet, muu henkilöstö ja liikunnan aluejärjestöt: Tulkaa kuulemaan korkeakoulujen ja liikunnan aluejärjestöjen yhteistyöstä sekä tuoretta tietoa opiskelijoiden hyvinvoinnista 12.10.2021 klo 9-11!

OLL, Liikunnan aluejärjestöt ja Liikkuva opiskelu -ohjelma järjestävät korkeakoulutoimijoille ja liikunnan aluejärjestöille webinaarin opiskelupäivän liikunnallistamisen teemoista korkeakoulujen kontekstissa. Erityinen tarkoitus on edistää aluejärjestöjen ja korkeakoulujen yhteistyötä teeman ympärillä.

Tule kuulemaan onnistuneita yhteistyökeissejä sekä tuoretta tietoa opiskelijoiden hyvinvoinnista!

Lisätiedot ja ilmoittautumisohjeet toimitetaan elokuussa.

Taggar

Du kanske också är intresserad av

  • Huippu-urheilijamyönteinen korkeakoulu ja urheilevan opiskelijan kaksoisura -webinaari 30.9. klo 9-10

    , Evenemangsdatum: -

    ** Webinaret hålls på finska ** Olympiakomitea ja OLL haluavat edistää huippu-urheilijoiden edellytyksiä tavoitteellisen urheilun ja opiskelun tasapainoiseen yhdistämiseen. Tule kuulemaan ja keskustelemaan urheilijoiden kaksoisurista sekä huippu-urheilijamyönteisten korkeakoulujen laatutyöstä Olympiakomitean ja OLL:n yhteiseen webinaariin torstaina 30.9. klo 9-10! Merkitsethän tapahtuman jo kalenteriin. Tarkemmat ohjelmatiedot toimitetaan pian.

    Läs mer om evenemang: Huippu-urheilijamyönteinen korkeakoulu ja urheilevan opiskelijan kaksoisura -webinaari 30.9. klo 9-10