SportUni liittyi OLL:n yhteistoimintajäseneksi

Julkaistu: Kategoria: Tiedote Asiasanat:

Tiistaina 9. helmikuuta jäseneksi hyväksytty SportUni on Opiskelijoiden Liikuntaliiton viides yhteistoimintajäsen. Se tarjoaa liikuntapalveluja Tampereen korkeakoulujen opiskelijoille ja henkilökunnalle. Tervetuloa mukaan, SportUni!

Yhteistoimintajäseninä ovat nyt SportUnin lisäksi CampusSport (Turku), Jyväskylän korkeakoululiikunta uMove, Itä-Suomen korkeakoululiikunta SYKETTÄ (Kuopio, Joensuu, Iisalmi, Varkaus) sekä UniSport (pääkaupunkiseutu). Niillä on äänioikeus OLL:n liittokokouksessa ja ne ovat mukana liiton valtakunnallisessa edunvalvontatyössä.

Muut OLL:n jäsenet ovat korkeakoulujen ylioppilas- ja opiskelijakuntia.

Katso lisätietoja yhteistoimintajäsenyydestä sivuiltamme!

Sinua voisi kiinnostaa myös

 • Essi Lumme: Opiskelijoiden hyvinvoinnin ja liikkumisen edistämisen tulevaisuudesta päätetään nyt!

  Julkaistu:

  Kuka tarvitsee Opiskelijoiden Liikuntaliittoa? Puheenjohtaja Essi Lumme käynnistää keskustelua OLL:n tulevaisuudesta.

  Lue lisää artikkelista: Essi Lumme: Opiskelijoiden hyvinvoinnin ja liikkumisen edistämisen tulevaisuudesta päätetään nyt!

 • Pääkaupunkiseudun korkeakouluyhteisö yhdistää voimansa: EveryMoveCounts -kampanja käynnistyy

  Julkaistu:

  Korkeakouluopiskelijoiden hyvinvointi on ollut monella tapaa koetuksella vallitsevan pandemian aikana. EveryMoveCounts -kampanjan tavoitteena on lisätä opiskelijoiden tietoisuutta arjen aktiivisuuden myönteisistä vaikutuksista hyvinvoinnille ja toimintakyvylle. Kampanja pyrkii tavoittamaan etenkin vähän liikkuvia ja niitä, jotka eivät ole lähtökohtaisesti kiinnostuneita urheilusta tai liikunnasta.

  Lue lisää artikkelista: Pääkaupunkiseudun korkeakouluyhteisö yhdistää voimansa: EveryMoveCounts -kampanja käynnistyy

 • Liisa Reinola: Korkeakouluopiskelijat ‒ helposti unohdettu käyttäjäryhmä

  Julkaistu:

  Usein puhutaan lasten ja nuorten liikunnasta ja heidän tasa-arvoisista harrastusmahdollisuuksistaan. Kuinka tietyt lajit ovat kalliita harrastaa, mutta kuinka liikunta on tärkeää kehityksen, sosiaalisten suhteiden ja jopa terveyden kannalta. Kun heidän asiansa on saatu jotenkin kuntoon, hypätään useampi kymmenen vuotta eteenpäin ja keskustellaan vanhusten liikuntamahdollisuuksista. Liikunta näytteleekin todella suurta osaa heidän terveytensä ja toimintakykynsä tukemisessa. Heille täytyy siis tarjota mahdollisuus turvalliseen kuntosaliharjoitteluun, lähellä olevat lenkkipolut ja kaupungin liikuntapalveluiden ohjatut eläkeläisryhmät.

  Lue lisää artikkelista: Liisa Reinola: Korkeakouluopiskelijat ‒ helposti unohdettu käyttäjäryhmä