Opiskelijan uutiskirje 4/2022

Julkaistu: Kategoria: Tiedote Asiasanat:

Opiskelijan uutiskirjeestä voit poimia sinua tai korkeakoulusi opiskelijoita kiinnostavia uutisia organisaatiosi omaan viestintään.

Allekirjoita kansalaisaloite lakisääteisten psykologi- ja kuraattoripalveluiden puolesta!

Opiskeluhuolto kaikille -kansalaisaloite esittää, että korkeakouluopiskelijoiden yhdenvertaiset psykologi- ja kuraattoripalvelut turvattaisiin lainsäädännössä. Tällä hetkellä osa koulutuksen järjestäjistä kustantaa palveluita itse, mutta palvelut vaihtelevat valtakunnallisesti.

Tutustu aloitteeseen ja allekirjoita se täällä!

Nappaa opiskelijan hyvinvointivinkit tietopankista

Oletpa uusi tai kokeneempi opiskelija, löydät Opiskelijoiden Liikuntaliiton sivuilta vinkkejä opiskelukyvyn ylläpitämiseen. Tutustu esimerkiksi liikkuvampaan opiskeluarkeen tai katso videot hengityksen roolista hyvinvointisi tukemisessa! Täydennämme Liikkuva korkeakoulu -tietopankkiin toiminnassamme kertyviä opiskelu- ja edunvalvontavinkkejä niin opiskelijoiden kuin opiskelijajärjestöjen käyttöön.

Sinua voisi kiinnostaa myös

 • Seuratoiminnan kehittämistuki haettavissa!

  Julkaistu:

  Opetus- ja kulttuuriministeriön jakama Seuratoiminnan kehittämistuki on tarkoitettu lasten ja nuorten liikuntaharrastuksen lisäämiseen sekä monipuolisen organisoidun liikunnan kehittämiseen. Seuratuen avulla voidaan myös vahvistaa toiminnan laatua ja yhteisöllisyyttä, sekä tukea vapaaehtoistyötä.

  Lue lisää artikkelista: Seuratoiminnan kehittämistuki haettavissa!

 • Liikkeestä voimaa -somekampanja kannustaa suomalaiset liikkeelle

  Julkaistu:

  Varusmiesliiton, Opiskelijoiden Liikuntaliiton ja Sotilasurheiluliiton yhteiskampanjan tarkoituksena on rohkaista suomalaisia liikkumaan itselleen sopivalla tavalla toimintakyvyn ylläpitämiseksi. Kampanjan suojelijoina toimivat tasavallan presidentti Sauli Niinistö ja liikuntaministeri Sandra Bergqvist.

  Lue lisää artikkelista: Liikkeestä voimaa -somekampanja kannustaa suomalaiset liikkeelle

 • #Liikkumalla työkykyä nyt -teemaviikko

  Julkaistu:

  Liikkumalla työkykyä nyt on Opiskelijoiden Liikuntaliiton, Liikkuva opiskelu -ohjelman sekä muiden eri yhteiskunnallisten toimijoiden yhteinen työkykyä edistävä kampanja. Kampanja järjestetään 18.–22.9.2023.

  Lue lisää artikkelista: #Liikkumalla työkykyä nyt -teemaviikko