Opiskelijaliike-podcastin vaalisarjan toisessa jaksossa vieraina Timo Furuholm, Shawn Huff ja Hanna Kosonen

Opiskelijaliike-podcastin vaalisarjan toisessa jaksossa urheilu-uran tehneet ja nykyään politiikassa aktiiviset Timo Furuholm (Vas.), Shawn Huff (Vihr.) ja Hanna Kosonen (Kesk.) pohtivat, miten liikunta saadaan helpommin osaksi arkea ja miten korkeakouluopiskelijoiden hyvinvointiin voitaisiin panostaa.

Jakso on osa podcastimme Liikuttavan arvokas -vaalisarjaa, jossa haastattelemme eduskuntaan valittujen puolueiden kansanedustajia ja eduskuntavaaliehdokkaita. Haastateltavien kanssa keskustelemme mm. korkeakoululiikunnan rahoituksesta ja korkeakouluopiskelijoiden terveyteen panostamisesta. Haastattelut on tehty jokaisen kanssa erikseen, mutta kaikille on esitetty samat kysymykset. Sarjan ensimmäinen jakso on kuunneltavissa täällä. Opiskelijaliike-podcast löytyy myös SoundCloudistaja Spotifysta.

Tutustu OLL:n vaalitavoitteisiin osoitteessa oll.fi/eduskuntavaalit.
Liikuttavan arvokas -kampanjasivun osoite on oll.fi/liikuttavanarvokas.

Kristiina Teppo

Viestintäasiantuntija (perhevapaalla)

Kirjoittajaprofiili: Kristiina Teppo

Sinua voisi kiinnostaa myös

 • Nostamme opiskelijat mukaan liikkumisen edistämiseen

  Julkaistu:

  Opiskelijoiden ongelmat jäävät pärjäämisnarratiivin peittoon ja se on nuoruuden syy, kirjoittaa OLL:n pääsihteeri Niko Peltokangas. Liitto kampanjoi eduskuntavaaleissa sen puolesta, että opiskelijat tunnistetaan omana ryhmänään liikkumisen edistämisen lainsäädännössä.

  Lue lisää artikkelista: Nostamme opiskelijat mukaan liikkumisen edistämiseen

 • Korkeakoululiikunta on huomioitava korkeakoulujen rahoituksessa

  Julkaistu:

  Korkeakouluopiskelijoiden hyvinvointi on viime vuosina kriisiytynyt, minkä vuoksi korkeakoulujen liikunnan rahoitukseen tulisi panostaa enemmän, kirjoittaa Opiskelijoiden Liikuntaliiton puheenjohtaja Emilia Junnila. Suurempien kriisien ja liikkumattomuuden kustannusten ehkäisemiseksi tulee panostukset tehdä nyt.

  Lue lisää artikkelista: Korkeakoululiikunta on huomioitava korkeakoulujen rahoituksessa

 • Liikunnasta luonteva osa opiskelija-arkea

  Julkaistu:

  Kristiina Teppo kirjoittaa Opiskelijoiden Liikuntaliiton neljännestä vaalitavoitteesta. Harrastamisen Suomen mallista voitaisiin jatkokehityksen myötä saada työkalu liikunnallisen kulttuurin rakentamiseen peruskoulun lisäksi myös toisen ja kolmannen asteen oppilaitoksissa, sillä myös opiskelijat ansaitsevat matalan kynnyksen liikunnallisuutta arkeensa.

  Lue lisää artikkelista: Liikunnasta luonteva osa opiskelija-arkea