Opiskelijaliike-podcastin vaalisarjassa haastatellaan päättäjiä

Opiskelijaliike-podcastin vaalisarjan ensimmäinen jaksossa kuullaan mitä mieltä Marko Asell (SDP), Kike Elomaa (PS) ja Sari Multala (Kok.) ovat korkeakoululiikunnan tilanteesta. Miten he edistäisivät korkeakouluopiskelijoiden mahdollisuuksia liikuntaan?

Liikuttavan arvokas -vaalisarjassa haastattelemme eduskuntaan valittujen puolueiden kansanedustajia ja eduskuntavaaliehdokkaita. Haastateltavien kanssa keskustelemme mm. korkeakoululiikunnan rahoituksesta ja korkeakouluopiskelijoiden terveyteen panostamisesta. Haastattelut on tehty jokaisen kanssa erikseen, mutta kaikille on esitetty samat kysymykset. Opiskelijaliike-podcast löytyy myös SoundCloudista ja Spotifysta.

Opiskelijoiden Liikuntaliitolla on vaaleissa neljä tavoitetta. Haluamme, että korkeakoululiikunta huomioidaan korkeakoulujen rahoituksessa, Liikkuva korkeakoulu -toiminnan rahoitusta jatketaan, että opiskelijat ja korkeakoululiikunta tunnistetaan lainsäädännössä ja että Harrastamisen Suomen malli laajennetaan toisen ja korkea-asteen opiskelijoihin. Toisin sanoen, korkeakoululiikuntaan ja opiskelijoiden hyvinvointiin tulee laittaa enemmän resursseja ja taata opiskelijoiden hyvinvoinnin yhdenvertaisuus koko maassa.

Tutustu OLL:n vaalitavoitteisiin osoitteessa oll.fi/eduskuntavaalit.
Liikuttavan arvokas -kampanjan sivun osoite on oll.fi/liikuttavanarvokas.

Kristiina Teppo

Viestintäasiantuntija (perhevapaalla)

Kirjoittajaprofiili: Kristiina Teppo

Sinua voisi kiinnostaa myös