Uutiset asiasanalla: Ympäristövastuuohjelma

Tältä sivulta löydät kootusti julkaistut uutiset, kannanotot, tiedotteet ja blogitekstit. Voit suodattaa näkymää alla olevien kategorioiden avulla. Voit myös etsiä tiettyyn teemaan liittyviä julkaisuja. Teemat on merkitty #-merkillä kunkin julkaisun yhteydessä.

 • Opiskelijoiden Liikuntaliitto mukana rakentamassa oikeudenmukaista siirtymää

  Julkaistu:

  Harva asia luo niin paljon hyvää yhteiskunnalle kuin liikunta-ala. Samalla sen merkitys noteerataan vain sivulauseissa. Valtava määrä asiantuntijuutta liikuntatiloista tapahtumiin ja toiminnallisuudesta ravintoon jää monessa asiassa käyttämättä. Siksi nöyränä varjoissa kulkeepi liikuttajan tie, mutta sieltä varjoista ja sivulauseista löytyy voimaa. Voimaa, joka voidaan valjastaa ympäristön hyväksi.

  Lue lisää artikkelista: Opiskelijoiden Liikuntaliitto mukana rakentamassa oikeudenmukaista siirtymää

 • Tehtävä suoritettu

  Julkaistu:

  Vuosi sitten julkaisimme ympäristövastuuohjelmamme. Miten olemme onnistuneet ja miten ympäristövastuuohjelma on muuttanut toimintaamme?

  Lue lisää artikkelista: Tehtävä suoritettu

 • OLL kirittää liikunta-alaa mukaan talkoisiin uudella ympäristövastuuohjelmalla

  Julkaistu:

  Opiskelijoiden Liikuntaliitto on julkaissut ympäristövastuuohjelmansa. Ympäristövastuuohjelman valmistelu aloitettiin vuonna 2018 ja se otettiin käyttöön huhtikuussa 2020.

  Lue lisää artikkelista: OLL kirittää liikunta-alaa mukaan talkoisiin uudella ympäristövastuuohjelmalla

 • Miehistä parhaat, tää on matkamme pää

  Julkaistu:

  Tommi Läntinen, tuo turkulainen lahja Suomen musiikkiteollisuudelle, laulaa kaikkien rakastamassa hitissään kärsimyksen tiestä, Via Dolorosasta. Minun kärsimysten tie tuli päätökseensä, kun Opiskelijoiden Liikuntaliiton ympäristövastuuohjelma valmistui. Tässä blogissa kerron tuosta matkasta. Parhaimman mahdollisen lukukokemuksen saamiseksi suosittelen soittamaan tuota biisiä taustalla.

  Lue lisää artikkelista: Miehistä parhaat, tää on matkamme pää

 • Lasken, siis tiedän

  Julkaistu:

  Tässä blogissa keskityn hiilijalanjäljen laskentaan ja käyttämääni laskuriin. Päätin laskea liittomme hiilijalanjäljen kahdesta syystä: puhtaasta mielenkiinnosta ja jotta saisimme työn alla olevaan ympäristövastuuohjelmaamme lisätietoa mihin meidän pitää panostaa.

  Lue lisää artikkelista: Lasken, siis tiedän

 • Once Upon A Time In Liikuntaliitto - "Suuri" ruokasota

  Julkaistu:

  Joulukuussa 2017 istuin pienessä huoneessa ja minulta tivattiin, mikä on tärkeintä hyvin järjestetyssä koulutuksessa tai tapahtumassa. Jostain muualta kuin kotoa perityllä itsevarmuudella vastasin välittömästi: ”Ohjelma. Millään muulla ei ole väliä kuin ohjelmalla.” Oikea vastaus on tarjoilut, mutta siitä huolimatta sain paikan OLL:n tapahtuma- ja koulutuskoordinaattorina.

  Lue lisää artikkelista: Once Upon A Time In Liikuntaliitto - "Suuri" ruokasota