Tutustu hallitusehdokkaisiin: Atte Kolehmainen

Published: Category: News Tags:

Opiskelijoiden Liikuntaliiton hallitus vuodelle 2023 valitaan liittokokouksessa. Kysyimme ehdokkailta muun muassa heidän tavoitteistaan hallituksessa ja taustastaan opiskelijaliikunnan edistämisen parissa. Tutustu yhteen ehdokkaista alla!

Kysymyksemme ehdokkaille:

1. Nimi, jäsenyhteisö ja tehtävänimike, opiskelu- ja/tai työpaikka

2. Mihin tehtävään olet ehdolla OLL:ssä ja miksi?

3. Kerro 1–3 tärkeintä tavoitettasi OLL:n hallituksessa.

4. Miten olet tähän mennessä edistänyt opiskelijaliikuntaa ja liikkuvaa opiskelua ja mitä muuta osaamista ja kokemusta toisit mukanasi OLL:ään?

Atte Kolehmainen

1. Atte Kolehmainen, Metropolia Ammattikorkeakoulu opiskelijakunta METKAn Hallitus, vastuualueina Liikunta, Liikuntatutorointi ja Metropolia on the Move - hanke. Opiskelen tradenomiksi kansainvälisellä linjalla Metropolian Myyrmäen kampuksella.

2. Olen ehdolla varapuheenjohtajaksi, sillä koen sen realistisimpana vaihtoehtona OLL:n hallituksen kokonaisuudessa.

3. Ehdottomasti tärkein tavoite on tuoda opiskelijoiden tietoon mikä OLL oikeasti on. Todella harva tuntuu tietävän mitään OLL:stä, ja mielestäni tämä on asia joka on ehdottomasti korjattava. Muuta ei mielestäni voi tehdä, ennen kuin tämä on korjattu.

4. Toimin METKAn hallituksessa toisena liikuntavastaavana. Osana tätä roolia olin mukana järjestämässä Suomen suurinta opiskelijoille suunnattua ei-kilpailullista liikunta- ja hyvinvointitapahtumaa MetroSportia. Olen myös ollut osana pedakehittämisen festivaalia kertomassa Metropolian opettajille liikunnan tärkeydestä osana opetusta ja kuinka tätä voitaisiin lisätä. Toimin myös liikuntatutoroinnin vastaavana hallituksessamme, ja olen esimerkiksi kouluttamassa uusia liikuntatutoreita ensin tutorvastaavista ja myöhemmin vertais- ja vaihtaritutoreista.

Lisää tietoa liittokokouksesta ja hallitukseen hakemisesta löydät täältä.

You may also be interested in