Opiskelijan uutiskirje 3/2022

Julkaistu: Kategoria: Tiedote Asiasanat:

Opiskelijan uutiskirjeestä voit poimia sinua tai korkeakoulusi opiskelijoita kiinnostavia uutisia organisaatiosi omaan viestintään.

Allekirjoita kansalaisaloite lakisääteisten psykologi- ja kuraattoripalveluiden puolesta!

Opiskeluhuolto kaikille -kansalaisaloite esittää, että korkeakouluopiskelijoiden yhdenvertaiset psykologi- ja kuraattoripalvelut turvattaisiin lainsäädännössä. Tällä hetkellä osa koulutuksen järjestäjistä kustantaa palveluita itse, mutta palvelut vaihtelevat valtakunnallisesti.

Tutustu aloitteeseen ja allekirjoita se täällä!

Vastaa e-urheilukyselyyn!

Kansainvälinen opiskelijaurheiluliitto (FISU) selvittää parhaillaan mahdollisuuksia tuoda e-urheilu opiskelijaurheilun ja tähän liittyvien tapahtumien piiriin toteuttamalla tutkimuksen yhdessä Lausannen yliopiston kanssa. Tutkimus on tarkoitettu kaikille nykyisille korkeakouluopiskelijoille, ja sen tarkoituksena on kerätä tietoa e-urheiluun liittyvästä osaamisesta, kiinnostuksesta ja mielipiteistä, sekä kerätä tietoa opiskelijoiden liikuntatottumuksista maailmanlaajuisella tasolla.

Vastaa kyselyyn täällä!

EveryMoveCounts: Löydä oma lajisi!

Liikkumisen kipinän voi löytää, vaikka urheilu ei olisikaan se oma juttu. Mistä lajista sinä voisit innostua?

Sinua voisi kiinnostaa myös

 • Seuratoiminnan kehittämistuki haettavissa!

  Julkaistu:

  Opetus- ja kulttuuriministeriön jakama Seuratoiminnan kehittämistuki on tarkoitettu lasten ja nuorten liikuntaharrastuksen lisäämiseen sekä monipuolisen organisoidun liikunnan kehittämiseen. Seuratuen avulla voidaan myös vahvistaa toiminnan laatua ja yhteisöllisyyttä, sekä tukea vapaaehtoistyötä.

  Lue lisää artikkelista: Seuratoiminnan kehittämistuki haettavissa!

 • Liikkeestä voimaa -somekampanja kannustaa suomalaiset liikkeelle

  Julkaistu:

  Varusmiesliiton, Opiskelijoiden Liikuntaliiton ja Sotilasurheiluliiton yhteiskampanjan tarkoituksena on rohkaista suomalaisia liikkumaan itselleen sopivalla tavalla toimintakyvyn ylläpitämiseksi. Kampanjan suojelijoina toimivat tasavallan presidentti Sauli Niinistö ja liikuntaministeri Sandra Bergqvist.

  Lue lisää artikkelista: Liikkeestä voimaa -somekampanja kannustaa suomalaiset liikkeelle

 • #Liikkumalla työkykyä nyt -teemaviikko

  Julkaistu:

  Liikkumalla työkykyä nyt on Opiskelijoiden Liikuntaliiton, Liikkuva opiskelu -ohjelman sekä muiden eri yhteiskunnallisten toimijoiden yhteinen työkykyä edistävä kampanja. Kampanja järjestetään 18.–22.9.2023.

  Lue lisää artikkelista: #Liikkumalla työkykyä nyt -teemaviikko