Opiskelijan uutiskirje 1/2022

Julkaistu: Kategoria: Ajankohtaista Asiasanat:

Opiskelijan uutiskirjeestä voit poimia sinua tai korkeakoulusi opiskelijoita kiinnostavia uutisia organisaatiosi omaan viestintään.

OLL vastaa opiskelijoiden liikuntaedunvalvonnasta ja OSM-kisoista

Opiskelijoiden liikuntaliitto (OLL) on korkeakoulujen opiskelija- ja ylioppilaskuntien muodostama valtakunnallinen järjestö, joka keskittyy opiskelijoiden hyvinvointiin liikkumisen näkökulmasta. OLL muun muassa lobbaa päättäjiä, kehittää liikkuvaa opiskeluarkea korkeakoulujen kanssa ja kouluttaa liikuntatuutoreita. Liikuntaliitto koordinoi myös esimerkiksi opiskelijoiden SM-kisoja useissa eri lajeissa.

Tutustu OLL:n toimintaan verkossa ja tilaa esimerkiksi opiskelijoiden SM-kisojen uutiskirje!

Näillä vinkeillä parannat muistia ja uuden oppimista!

Tiedätkö, miten liikkuminen vaikuttaa aivoihisi ja oppimiskykyysi? Järjestimme joulukuussa webinaarin, jossa LIKESin tutkija Heidi Syväoja luennoi liikunnasta ja palautumisesta ja antoi vinkkejä muistin ja tarkkaavaisuuden parantamiseen. Katso webinaarin tallenne tästä linkistä! Video on tekstitetty suomeksi, ruotsiksi ja englanniksi.

Hae Suomen edustajaksi FISU:n vapaaehtoisjohtajien koulutukseen!

Jos olet liikunnasta ja urheilusta kiinnostunut 18–25-vuotias englannintaitoinen opiskelija, voit hakea opiskelijaurheilun kansainvälisen kattojärjestön FISU:n vapaaehtoisjohtajien koulutukseen. FISU Volunteer Leaders Academy tarjoaa opiskelijoille kansainvälisen väylän kehittyä johtajina ja parantaa opiskelijaliikunnan mahdollisuuksia kotimaassa ja kansainvälisesti. Lue lisätiedot ja hakuohjeet täältä!

Sinua voisi kiinnostaa myös