Muutoksia OLL:n jäsenistössä

Published: Category: Press release Tags:

Lapin yliopiston ylioppilaskunta - LYY ja Snellman-korkeakoulun ylioppilaskunta - SKY ovat tiedottaneet eroavansa Opiskelijoiden Liikuntaliitto OLL:sta. Suhtaudumme valitettaviin ilmoituksiin niiden vaatimalla vakavuudella.

Kiitämme molempia organisaatioita aikaisemmasta yhteistyöstä. Jatkamme työtämme opiskelijoiden hyvinvoinnin ja liikuntakulttuurin eteen. Eroilmoitukset ja niiden ympärillä käydyt keskustelut korostavat riittävän vuoropuhelun merkitystä OLL:n ja sen jäsenyhteisöjen välillä, mikä on tunnistettu kehittämiskohteeksi myös meneillään olevan strategiaprosessin aikana.

OLL:lla ja sen jäsenyhteisöillä on vielä paljon saavutettavaa liikkuvamman opiskelun ja opiskelijaliikunnan kentillä. Joukkueessamme on tulevaisuudessakin paikkoja avoinna, jos LYY ja SKY harkitsevat paluuta OLL:n jäseniksi.

Lisätietoja

Antti Pentikäinen
Puheenjohtaja

antti.pentikainen@oll.fi
+358 44 780 0211

You may also be interested in

 • Promoting equality is part of all operations at OLL

  Published:

  The promotion of equality is present in all areas of our operations. OLL’s operations are guided by an extensive equality plan, which was updated this year. The updated plan was approved at the General Assembly held on 2–3 November in Vuokatti. The plan opens up the concepts of equality and OLL's actions in promoting equality. In addition, the plan highlights OLL's role a feminist and anti-racist organisation.

  Read more about article: Promoting equality is part of all operations at OLL

 • SELL-kisojen isännöinti tarjoaa mahdollisuuden kansainväliseen profiloitumiseen

  Published:

  SELL Student Games on kansainvälinen korkeakouluopiskelijoille tarkoitettu opiskelijaliikuntatapahtuma. Toukokuun toiseksi viimeisenä viikonloppuna pidettävien SELL-kisojen järjestämisestä vastaavat vuoroin neljä SELL-maata: Suomi, Viro, Latvia ja Liettua. Vuonna 2025 on jälleen Suomen vuoro isännöidä kisoja.

  Read more about article: SELL-kisojen isännöinti tarjoaa mahdollisuuden kansainväliseen profiloitumiseen

 • Strateginen päiväkirja: Liittokokouksessa jäsenmallista kirjaus toimintasuunnitelmaan

  Published:

  Päiväkirjan sivu 8: Puheenjohtaja Essi Lumme raportoi parin viikon välein OLL:n jäsenmallin kehitystyöstä. Vuoden 2022 aikana laaditaan eri vaihtoehtoja kartoittava selonteko.

  Read more about article: Strateginen päiväkirja: Liittokokouksessa jäsenmallista kirjaus toimintasuunnitelmaan