Tutustu hallitusehdokkaisiin: Emilia Junnila

Julkaistu: Kategoria: Ajankohtaista Asiasanat:

Opiskelijoiden Liikuntaliiton hallitus vuodelle 2023 valitaan liittokokouksessa. Kysyimme ehdokkailta muun muassa heidän tavoitteistaan hallituksessa ja taustastaan opiskelijaliikunnan edistämisen parissa. Tutustu yhteen ehdokkaista alla!

Kysymyksemme ehdokkaille:

  1. Nimi, jäsenyhteisö ja tehtävänimike, opiskelu- ja/tai työpaikka
  2. Mihin tehtävään olet ehdolla OLL:ssä ja miksi?
  3. Kerro 1–3 tärkeintä tavoitettasi OLL:n hallituksessa.
  4. Miten olet tähän mennessä edistänyt opiskelijaliikuntaa ja liikkuvaa opiskelua ja mitä muuta osaamista ja kokemusta toisit mukanasi OLL:ään?

Emilia Junnila

  1. Olen Emilia Junnila, 23-vuotias humanististen tieteiden kandidaatti. Opiskelen neljättä vuotta espanjalaista filologiaa Helsingin yliopistossa. Toimin tänä vuonna HYYn hallituksen jäsenenä vastaten tapahtumista ja viestinnästä.
  2. Olen ehdolla OLL:n puheenjohtajaksi, koska koen liiton tarvitsevan johtoonsa kaltaistani työtä pelkäämätöntä, jämptiä uudistajaa.
  3. OLL:n tuleva vuosi on toiminnan kehittämisen vuosi. Liittokokous päättää uudesta jäsenyysmallista, jonka jalkauttaminen alkaa ensi vuonna. Jäsenyysmallin tarkoituksena on palauttaa OLL:n laskenut jäsenmäärä edustavalle tasolle. Kehittämistä ei voi kuitenkaan jättää ainoastaan jäsenmäärän kasvattamiseen vaan kansallisen liikuntaedunvalvonnan vaikuttavuutta on lisättävä. Lisäksi haluaisin siirtää liiton painopistettä entistä enemmän arkiliikunnan tukemiseen ja kaikkien opiskelijoiden liikuttamiseen. Liiton tärkein tehtävä on aktivoida tavan opiskelijoita liikkumaan.
  4. Olen käynyt vuoropuhelua liiton toiminnasta eri jäsenyhteisöjen kanssa tavoitteenani löytää keinoja kehittää liittoa entistä paremmaksi ja palvelevaksi. Tänä vuonna olen toiminut Helsingin yliopiston ylioppilaskunnan hallituksessa vastaten tapahtumista ja viestinnästä. Vuosina 2020–2021 toimin oman ainejärjestöni puheenjohtajana. Minulla on vahva järjestö- ja ryhmänohjaustausta, mikä on rakentunut niin korkeakoulukentällä kuin urheiluseuratoiminnassa.

Lisää tietoa liittokokouksesta ja hallitukseen hakemisesta löydät täältä.

Sinua voisi kiinnostaa myös