Tiukkaa asiaa, ilmapalloja ja uusia tuttavuuksia sektoritapaamisessa

Vuoden ensimmäinen sektoritapaaminen järjestettiin Helsingissä yhdessä liikuntatuutorointipäivän kanssa. Sektoritapaamisen ensimmäisen päivän agendalla oli eduskuntavaalit ja tutustuminen uusiin liikuntavastaaviin. Samalla kuvasimme OLL:n vaalivideon, mistä kerromme lisää myöhemmin.

Toinen päivä oli tiukkaa asiaa, kun lobbaamisesta oli kouluttamassa Sini Heino SONK:ilta ja esteettömyydestä Jukka Parviainen Suomen Vammaisurheilu ja -liikunta VAU:lta. Monista hyvistä huomioista nostamme nyt kaksi, jotka ovat myös hyviä elämänohjeita. Lobbauksessa täytyy muistaa pitkäjänteisyys ja olla kaikille mukava. Esteettömyys-asioissa ei tarvitse olla täydellinen, mutta on syytä olla avoimin mielin.

Saimme ilahduttavan hyvää palautetta sektoritapaamiseen osallistuneilta. Lapin yliopiston ylioppilaskunnan (LYY) hallituksen jäsen Katariina Henttonen kertoo kokemuksestaan seuraavasti:

“Lähdin sektoritapaamiseen avoimin mielin ja se kannatti. Ensimmäisenä pääsimme mukaan kuvaamaan videota ja se oli hauska kokemus, tykkäsin myös illan liikuntaosuudesta. Seuraavana päivänä oli mielenkiintoisia luentoja, josta jäi paljon eväitä tulevaan. Sektoritapaaminen oli mahtava kokemus, sillä sain myös tutustua uusiin ihaniin ihmisiin. Seuraavaa sektoritapaamista siis odotellen!”

Haaga-Helian opiskelijakunta Helgan hallituksen jäsen Kasimir Karlstedt puolestaan kiinnitti huomiota järjestelyjen sujuvuuteen ja erilaiset taustat huomioivaan menoon läpi tapahtuman:

“As an English speaking student representative, I was very impressed by the effort that OLL made to make me feel included in the recent sector meeting. All of the material was available in English, and all of the members of OLL were more than happy to translate and help me with anything I did not understand. The level of organization was also very impressive; every event and venue was carefully planned and there was more than enough activities that appealed to everyone from a wide variety of backgrounds. The OLL sector meeting was, in my eyes, a great success and I look forward with anticipation to participate in the next one.”

Tämän jutun otsikossa mainittiin myös ilmapallot. No, ne liittyivät sektoritapaamisen liikuntaosioon ja ilmapallojen uskomattoman monipuoliseen hyödyntämiseen liikunnassa. Eli jos kaipaat koulutusta aiheesta, ota yhteyttä varapuheenjohtajamme Tiina Anttoseen.

Sinua voisi kiinnostaa myös