Opiskelijoiden Liikuntaliitto päättää uudesta jäsenmallistaan liittokokouksessaan Tampereella

Julkaistu: Kategoria: Ajankohtaista Asiasanat:

Opiskelijoiden Liikuntaliiton (OLL) liittokokous kokoontuu Varalan urheiluopistolla Tampereella 8.–9. marraskuuta. Liittokokous käyttää ylintä päätäntävaltaa ensi vuonna 100-vuotisjuhlaansa viettävässä liitossa. Tänä vuonna yksi kokouksen keskeisistä teemoista on liiton strategian ja jäsenmallin uudistaminen.

Liittokokous avataan keskiviikkona 8. marraskuuta klo 10.30 ja kokokoukseen osallistuu noin 40 äänivaltaista edustajaa. Juhlapuheen pitää tänä vuonna liikunta-, urheilu-, ja nuorisoministeri Sandra Bergqvist. Kokousedustajat vierailevat keskiviikkoiltana Tampereen kaupungin vieraana Raatihuoneella, ja tilaisuudessa luovutetaan OLL-malja ja Vuoden Liekehtijä -palkinto kuluneen vuoden aikana opiskelijaliikuntaa edistäneille toimijoille.

Torstaina valitaan liiton hallitus vuodelle 2024. Kaksipäiväisen liittokokouksen aikana käsitellään sääntömääräisten asiakirjojen lisäksi liiton strategia vuosille 2024–2028 ja viedään sääntöihin sen mukanaan tuoma uusi jäsenmalli. Uutta jäsenmallia on valmisteltu useampi vuosi ja sen myötä liittoo kutsuu korkeakoulut entistä vahvemmin mukaan edistämään liikkuvaa korkeakoulua yhdessä. Liittokokous keskustelee myös kaikille turvallisemman ja yhdenvertaisemman korkeakoululiikunnan toteutumisesta.

Media voi saapua Varalaan paikan päälle seuraamaan kokousta. Kokouksesta kuvataan myös suoraa nettilähetystä OLL:n Youtube-kanavalle, josta se on vapaasti katseltavissa. Linkki lähetyksiin julkaistaan kokouspäivien aamuina liittokokoussivustolla, jossa on saatavilla myös kokouksen aikataulu, käsiteltävät asiakirjat ja muut kokoustiedot. Sosiaalisessa mediassa käytämme tunnistetta #liikuntaliitto.

OLL edustaa kaikkia Suomen korkeakouluopiskelijoita. Jäsenenä on opiskelija- ja ylioppilaskuntia 20:stä korkeakoulusta.

Lisätiedot

Pääsihteeri Niko Peltokangas
niko.peltokangas@oll.fi
+358 44 780 0210

Puheenjohtaja Emilia Junnila
emilia.junnila@oll.fi
+358 44 780 0211

Sinua voisi kiinnostaa myös