Opiskelijan uutiskirje 2/2022

Julkaistu: Kategoria: Tiedote Asiasanat:

Opiskelijan uutiskirjeestä voit poimia sinua tai korkeakoulusi opiskelijoita kiinnostavia uutisia organisaatiosi omaan viestintään.

SELL Students Games Riiassa 20.–22.5. – vielä ehdit ilmoittautua vuoden rennoimpaan opiskelijaliikuntatapahtumaan!

Vuoden hauskin opiskelijaliikunta- ja urheilutapahtuma SELL Student Games järjestetään kahden vuoden koronatauon jälkeen Latvian Riiassa 20.–22. toukokuuta. Kisoihin ei ole tulostasoja, joten kuka tahansa voi osallistua! Lue lisää tapahtumasta ja ilmoittautumisesta!

Liikkumisesta on apua kriisitilanteen käsittelyyn

Miten liikkumista ja kehollisuutta voi hyödyntää kriisitilanteen käsittelyssä? Liikkuminen ja yhteisöllisyys vahvistavat ja auttaminen voimaannuttaa. Lue Liikkuva opiskelu -ohjelman johtava asiantuntijan Johanna Kujalan vinkit!

Katso videovinkki etäopiskeluun!

Etäluentoja yksi toisensa jälkeen ja väsymystä ilmassa? Ajan voi käyttää hyödyksi tekemällä kotitöitä samalla etäopetusta kuunnellen – kroppa saa hyödyllistä liikettä, mieli virkistyy ja kämppäkin pysyy siistinä kuin huomaamatta!

Sinua voisi kiinnostaa myös

 • Seuratoiminnan kehittämistuki haettavissa!

  Julkaistu:

  Opetus- ja kulttuuriministeriön jakama Seuratoiminnan kehittämistuki on tarkoitettu lasten ja nuorten liikuntaharrastuksen lisäämiseen sekä monipuolisen organisoidun liikunnan kehittämiseen. Seuratuen avulla voidaan myös vahvistaa toiminnan laatua ja yhteisöllisyyttä, sekä tukea vapaaehtoistyötä.

  Lue lisää artikkelista: Seuratoiminnan kehittämistuki haettavissa!

 • Liikkeestä voimaa -somekampanja kannustaa suomalaiset liikkeelle

  Julkaistu:

  Varusmiesliiton, Opiskelijoiden Liikuntaliiton ja Sotilasurheiluliiton yhteiskampanjan tarkoituksena on rohkaista suomalaisia liikkumaan itselleen sopivalla tavalla toimintakyvyn ylläpitämiseksi. Kampanjan suojelijoina toimivat tasavallan presidentti Sauli Niinistö ja liikuntaministeri Sandra Bergqvist.

  Lue lisää artikkelista: Liikkeestä voimaa -somekampanja kannustaa suomalaiset liikkeelle

 • #Liikkumalla työkykyä nyt -teemaviikko

  Julkaistu:

  Liikkumalla työkykyä nyt on Opiskelijoiden Liikuntaliiton, Liikkuva opiskelu -ohjelman sekä muiden eri yhteiskunnallisten toimijoiden yhteinen työkykyä edistävä kampanja. Kampanja järjestetään 18.–22.9.2023.

  Lue lisää artikkelista: #Liikkumalla työkykyä nyt -teemaviikko