Opiskelijan uutiskirje 2/2022

Julkaistu: Kategoria: Tiedote Asiasanat:

Opiskelijan uutiskirjeestä voit poimia sinua tai korkeakoulusi opiskelijoita kiinnostavia uutisia organisaatiosi omaan viestintään.

SELL Students Games Riiassa 20.–22.5. – vielä ehdit ilmoittautua vuoden rennoimpaan opiskelijaliikuntatapahtumaan!

Vuoden hauskin opiskelijaliikunta- ja urheilutapahtuma SELL Student Games järjestetään kahden vuoden koronatauon jälkeen Latvian Riiassa 20.–22. toukokuuta. Kisoihin ei ole tulostasoja, joten kuka tahansa voi osallistua! Lue lisää tapahtumasta ja ilmoittautumisesta!

Liikkumisesta on apua kriisitilanteen käsittelyyn

Miten liikkumista ja kehollisuutta voi hyödyntää kriisitilanteen käsittelyssä? Liikkuminen ja yhteisöllisyys vahvistavat ja auttaminen voimaannuttaa. Lue Liikkuva opiskelu -ohjelman johtava asiantuntijan Johanna Kujalan vinkit!

Katso videovinkki etäopiskeluun!

Etäluentoja yksi toisensa jälkeen ja väsymystä ilmassa? Ajan voi käyttää hyödyksi tekemällä kotitöitä samalla etäopetusta kuunnellen – kroppa saa hyödyllistä liikettä, mieli virkistyy ja kämppäkin pysyy siistinä kuin huomaamatta!

Sinua voisi kiinnostaa myös

 • ♥ Ystävänpäivän liikuntavinkki Nyytistä ♥ Näin hallitset stressiä liikunnalla

  Julkaistu:

  Opiskelijan arki voi olla kiireistä. Stressi painaa ja hektiseen arkeen voi olla vaikeaa saada sisällytettyä liikuntaharrastuksia. Hyvä uutinen tulee kuitenkin tässä: liikuntaa ei tarvitsekaan erikseen harrastaa, sillä arkiaktiivisuus riittää! Lisäksi liikunnasta voit saada hyvän työkalun stressinhallintaan. Toki varsinaisilla liikuntaharrastuksilla voi myös voimistaa liikunnasta saatavia hyötyjä.

  Lue lisää artikkelista: ♥ Ystävänpäivän liikuntavinkki Nyytistä ♥ Näin hallitset stressiä liikunnalla

 • OLL:n yhteistempauksella 22. helmikuuta korkeakoululiikunta osaksi vaalikeskusteluja

  Julkaistu:

  Opiskelijoiden Liikuntaliiton (OLL) Liikuttavan arvokas -kampanja tuo esiin korkeakoululiikunnan merkitystä eduskuntavaaleissa. Kampanja avataan valtakunnallisella yhteistempauksella 22. helmikuuta 2023, jolloin OLL myös järjestää yhdessä UniSportin kanssa kaikille avoimen tapahtuman Helsingin Kansalaistorilla.

  Lue lisää artikkelista: OLL:n yhteistempauksella 22. helmikuuta korkeakoululiikunta osaksi vaalikeskusteluja

 • Yhdenvertaisuuden edistäminen osana OLL:n kaikkea toimintaa

  Julkaistu:

  Yhdenvertaisuuden edistäminen on läsnä kaikilla osa-alueilla toiminnassamme. Toimintaa ohjaa OLL:n laaja yhdenvertaisuussuunnitelma, joka päivitettiin tänä vuonna. Päivitetty suunnitelma hyväksyttiin 2.–3. marraskuuta pidetyssä liittokokouksessa Vuokatissa. Suunnitelma avaa yhdenvertaisuuden käsitteitä ja OLL:n toimintaa yhdenvertaisuuden edistämisessä. Lisäksi suunnitelmassa on tuodaan esiin OLL:n olevan feministinen ja antirasistinen järjestö.

  Lue lisää artikkelista: Yhdenvertaisuuden edistäminen osana OLL:n kaikkea toimintaa