Talousvaliokunnan haku vuosille 2023‒2024

Julkaistu: Kategoria: Ajankohtaista Asiasanat:

Opiskelijoiden Liikuntaliiton (OLL) taloutta valvoo ja kehittää hallituksen ja pääsihteerin apuna talousvaliokunta. Hallituksen nimittämään valiokuntaan kuuluu kahdeksan henkilöä. Heiltä toivotaan kokemusta ja osaamista taloudesta ja yhdistystoiminnasta.

Talousvaliokunta kokoontuu vähintään neljä kertaa vuodessa liiton talouden neljännesvuosikatsauksen yhteydessä (tammikuu, huhtikuu, heinä-/elokuu, lokakuu) sekä tarvittaessa. Valiokunta voi tehdä liiton hallintoon ja talouteen liittyviä aloitteita.

Talousvaliokuntaan pyydetään esityksiä OLL:n jäsenyhteisöjen edustajista. Lisäksi valiokuntaan voidaan valita jäseniksi ulkopuolisia asiantuntijoita. Liiton pääsihteeri toimii talousvaliokunnan sihteerinä. Valiokunnan kausi on kaksivuotinen, vuoden 2024 loppuun. Ensimmäinen tapaaminen järjestetään 12.‒16.12.2022 välisenä aikana.

Pyydämme jäsenyhteisöiltä esityksiä talousvaliokunnan jäseniksi viimeistään 30.9.2022 sähköpostitse osoitteeseen niko.peltokangas@oll.fi. Esityksen yhteydessä voi mainita, onko henkilö käytettävissä valiokunnan puheenjohtajaksi.

Sinua voisi kiinnostaa myös

 • COVID-19 pandemian vaikutukset korkeakoululiikuntaan

  Julkaistu:

  Valtion liikuntaneuvosto (VLN) teetti kevään lopulla selvityksen liikunta-alan tilanteesta. Selvityksestä unohtuivat kokonaan korkeakoulujen liikuntapalvelut. Opiskelijoiden liikuntaliitto laati VLN:n kyselylomakkeiden pohjalta oman kohdennetun kyselyn korkeakoululiikuntatoimijoille.

  Lue lisää artikkelista: COVID-19 pandemian vaikutukset korkeakoululiikuntaan

 • OLL edusti kansainvälisten liittojen kokouksissa

  Julkaistu:

  Opiskelijaliikunnan ja -urheilun kansainvälisten kattojärjestöjen liittokokouksissa puhuttivat henkilövalinnat, Venäjä ja sääntömuutokset. Kokouksiin osallistunut OLL:n pääsihteeri Niko Peltokangas kirjoittaa tärkeimmistä päätöksistä.

  Lue lisää artikkelista: OLL edusti kansainvälisten liittojen kokouksissa

 • Seuratoiminnan kehittämistuki haettavissa!

  Julkaistu:

  Opetus- ja kulttuuriministeriön jakama Seuratoiminnan kehittämistuki on tarkoitettu lasten ja nuorten liikuntaharrastuksen lisäämiseen sekä monipuolisen organisoidun liikunnan kehittämiseen. Seuratuen avulla voidaan myös vahvistaa toiminnan laatua ja yhteisöllisyyttä, sekä tukea vapaaehtoistyötä.

  Lue lisää artikkelista: Seuratoiminnan kehittämistuki haettavissa!