Seuratoiminnan kehittämistukea kahdelle opiskelijaliikuntaseuralle

Julkaistu: Kategoria: Ajankohtaista Asiasanat:

Opetus- ja kulttuuriministeriön seuratoiminnan kehittämistuen saajat julkaistiin viime viikolla. Iloksemme kaksi opiskelijaliikuntaseuraa haki tukea, ja molemmat sitä myös saivat.

LUT-yliopiston ja LAB-ammattikorkeakoulun yhteiselle urheiluseura Parru ry:lle myönnettiin tukea opiskelijoiden liikunnan harrastamisen kehittämiseen. Tuella muun muassa kasvatetaan harrastusvuorojen määrää, jotta kaikilla halukkailla olisi mahdollisuus osallistua toimintaan.

Tampereen yliopiston luokanopettajien liikunta- ja vapaa-ajankerho Seminaarin Kipinä ry oli toinen tuen saaja. He saivat tukea hankkeeseen, jolla kasvatetaan tulevien opettajien liikunnallista itsevarmuutta ja liikunnallista identiteettiä muun muassa lajikokeiluilla ja urheiluvälineiden lainaamisella.

Opiskelijoiden Liikuntaliitto suosittelee lämpimästi jäsenjärjestöjen liikuntaseuroja hakemaan tukea ensi vuonna. Annamme hakemuksista lausunnon ministeriölle ja neuvomme mielellämme hakemisprosessissa. Kannattaa siis olla meihin yhteydessä, jos olette hakemassa tukea ensi vuodelle!

Lue opetus- ja kulttuuriministeriön tiedote.

Lisätietoja

Markku Rantahalvari, tapahtuma- ja koulutusasiantuntija, markku.rantahalvari@oll.fi, 044 780 0217

Sinua voisi kiinnostaa myös