Jorma Alastalo korkeakoululiikunnan asiantuntijan sijaiseksi

Julkaistu: Kategoria: Ajankohtaista Asiasanat:

Opiskelijoiden liikuntaliiton korkeakoululiikunnan asiantuntijan perhevapaan sijaiseksi on valittu Jorma Alastalo. Hän on toiminut tämän vuoden liiton toisena varapuheenjohtajana.

Alastalo tuuraa tehtävässä Anni Liina Ikosta 9.11.2022 asti. Hän vastaa Liikkuva korkeakoulu -toiminnasta, jonka parissa hän on toiminut varapuheenjohtajana myös kuluneen vuoden.

“Anni Liina jätti jälkeensä hyvin organisoidun ja tuotteliaan työpöydän ja aion toimittaa sen hänelle yhtä hyvässä kunnossa takaisin! Ensi vuonna saamme vihdoin virallisesti ja valtakunnallisesti käyttöön Liikkuva korkeakoulu -tuloskorttimme, jota on valmisteltu koko vuosi. Projektin seuraaminen ja kehitystyöhön osallistuminen on ollut jo tähän mennessä kiehtova kokemus”, Alastalo sanoo.

“Olen erityisen innoissani siitä, että pääsen osallistumaan tuloskortin jalkauttamisen ensimmäisiin askeliin ja ratkomaan mahdollisia käytännön kompastuskiviä. On myös kiinnostavaa nähdä, mihin suuntaan korttia voidaan palautteen perusteella edelleen jatkokehittää."

Sinua voisi kiinnostaa myös