Jorma Alastalo korkeakoululiikunnan asiantuntijan sijaiseksi

Julkaistu: Kategoria: Ajankohtaista Asiasanat:

Opiskelijoiden liikuntaliiton korkeakoululiikunnan asiantuntijan perhevapaan sijaiseksi on valittu Jorma Alastalo. Hän on toiminut tämän vuoden liiton toisena varapuheenjohtajana.

Alastalo tuuraa tehtävässä Anni Liina Ikosta 9.11.2022 asti. Hän vastaa Liikkuva korkeakoulu -toiminnasta, jonka parissa hän on toiminut varapuheenjohtajana myös kuluneen vuoden.

“Anni Liina jätti jälkeensä hyvin organisoidun ja tuotteliaan työpöydän ja aion toimittaa sen hänelle yhtä hyvässä kunnossa takaisin! Ensi vuonna saamme vihdoin virallisesti ja valtakunnallisesti käyttöön Liikkuva korkeakoulu -tuloskorttimme, jota on valmisteltu koko vuosi. Projektin seuraaminen ja kehitystyöhön osallistuminen on ollut jo tähän mennessä kiehtova kokemus”, Alastalo sanoo.

“Olen erityisen innoissani siitä, että pääsen osallistumaan tuloskortin jalkauttamisen ensimmäisiin askeliin ja ratkomaan mahdollisia käytännön kompastuskiviä. On myös kiinnostavaa nähdä, mihin suuntaan korttia voidaan palautteen perusteella edelleen jatkokehittää."

Sinua voisi kiinnostaa myös

 • Ruotsinkielinen seminaari Liikkuva Korkeakoulusta 27.11.2020

  Julkaistu:

  Finlands Svenska Idrotts järjesti Liikkuva opiskelu -aiheisen seminaarin ruotsiksi 27.11.2020. Seminaariin osallistui Opiskelijoiden Liikuntaliiton puolesta vuoden 2020 varapuheenjohtaja Sanna-Maria Ahl. Hän piti siellä esityksen opettajien merkityksesta osana opiskelijoiden matalankynnyksen liikkumista.

  Lue lisää artikkelista: Ruotsinkielinen seminaari Liikkuva Korkeakoulusta 27.11.2020

 • OLL edusti kansainvälisten liittojen kokouksissa

  Julkaistu:

  Opiskelijaliikunnan ja -urheilun kansainvälisten kattojärjestöjen liittokokouksissa puhuttivat henkilövalinnat, Venäjä ja sääntömuutokset. Kokouksiin osallistunut OLL:n pääsihteeri Niko Peltokangas kirjoittaa tärkeimmistä päätöksistä.

  Lue lisää artikkelista: OLL edusti kansainvälisten liittojen kokouksissa

 • Seuratoiminnan kehittämistuki haettavissa!

  Julkaistu:

  Opetus- ja kulttuuriministeriön jakama Seuratoiminnan kehittämistuki on tarkoitettu lasten ja nuorten liikuntaharrastuksen lisäämiseen sekä monipuolisen organisoidun liikunnan kehittämiseen. Seuratuen avulla voidaan myös vahvistaa toiminnan laatua ja yhteisöllisyyttä, sekä tukea vapaaehtoistyötä.

  Lue lisää artikkelista: Seuratoiminnan kehittämistuki haettavissa!