Essi Lumme: Strateginen päiväkirja, sivu 2

Julkaistu: Kategoria: Blogi Asiasanat:

Puheenjohtaja Essi Lumme raportoi parin viikon välein OLL:n jäsenmallin kehitystyöstä. Vuoden 2022 aikana laaditaan eri vaihtoehtoja kartoittava selonteko.

Jäsenyysmalliselonteon tarkoituksena on kartoittaa toimivia jäsenyysmalleja, joiden avulla OLL:n toiminta kattaisi mahdollisimman suuren osan korkeakouluopiskelijoista. Tämän takia otamme yhteyttä jäsenyhteisöjen lisäksi myös moniin opiskelija- ja ylioppilaskuntiin, jotka eivät ole jäseniämme.

Haluamme selvittää opiskelija- ja ylioppilaskuntien ajatuksia toiminnastamme ja liikuntaedunvalvonnan tulevaisuudesta. Lisäksi otamme yhteyttä korkeakoulujen liikuntapalveluiden järjestäjiin. OLL:n toiminnan lisäksi meitä kiinnostaa, miten opiskelijaliikunnan toimijat järjestäisivät valtakunnallisen liikuntaedunvalvonnan ja liikunnan edistämisen.

Kontaktointi on jo aloitettu ja jatkuu tulevien viikkojen ajan. Laadimme vastauksista kevään aikana koosteen, jota hyödynnämme jäsenyysmallien hahmottelussa.

Sinua voisi kiinnostaa myös

 • OLL edusti kansainvälisten liittojen kokouksissa

  Julkaistu:

  Opiskelijaliikunnan ja -urheilun kansainvälisten kattojärjestöjen liittokokouksissa puhuttivat henkilövalinnat, Venäjä ja sääntömuutokset. Kokouksiin osallistunut OLL:n pääsihteeri Niko Peltokangas kirjoittaa tärkeimmistä päätöksistä.

  Lue lisää artikkelista: OLL edusti kansainvälisten liittojen kokouksissa

 • Seuratoiminnan kehittämistuki haettavissa!

  Julkaistu:

  Opetus- ja kulttuuriministeriön jakama Seuratoiminnan kehittämistuki on tarkoitettu lasten ja nuorten liikuntaharrastuksen lisäämiseen sekä monipuolisen organisoidun liikunnan kehittämiseen. Seuratuen avulla voidaan myös vahvistaa toiminnan laatua ja yhteisöllisyyttä, sekä tukea vapaaehtoistyötä.

  Lue lisää artikkelista: Seuratoiminnan kehittämistuki haettavissa!

 • Mio Kortelainen valittiin Opiskelijoiden Liikuntaliiton puheenjohtajaksi 2024

  Julkaistu:

  Ensi vuonna 100 vuotta täyttävän OLL:n uudeksi puheenjohtajaksi valittiin Mio Kortelainen Laurea-ammattikorkeakoulusta. Tänä vuonna puheenjohtajavaalin asetelmat eivät olleet selvillä ennakkoon, vaan lopullista ehdokasasettelua saatiin jännittää viime hetkille saakka.

  Lue lisää artikkelista: Mio Kortelainen valittiin Opiskelijoiden Liikuntaliiton puheenjohtajaksi 2024