Essi Lumme: Strateginen päiväkirja, sivu 2

Julkaistu: Kategoria: Blogi Asiasanat:

Puheenjohtaja Essi Lumme raportoi parin viikon välein OLL:n jäsenmallin kehitystyöstä. Vuoden 2022 aikana laaditaan eri vaihtoehtoja kartoittava selonteko.

Jäsenyysmalliselonteon tarkoituksena on kartoittaa toimivia jäsenyysmalleja, joiden avulla OLL:n toiminta kattaisi mahdollisimman suuren osan korkeakouluopiskelijoista. Tämän takia otamme yhteyttä jäsenyhteisöjen lisäksi myös moniin opiskelija- ja ylioppilaskuntiin, jotka eivät ole jäseniämme.

Haluamme selvittää opiskelija- ja ylioppilaskuntien ajatuksia toiminnastamme ja liikuntaedunvalvonnan tulevaisuudesta. Lisäksi otamme yhteyttä korkeakoulujen liikuntapalveluiden järjestäjiin. OLL:n toiminnan lisäksi meitä kiinnostaa, miten opiskelijaliikunnan toimijat järjestäisivät valtakunnallisen liikuntaedunvalvonnan ja liikunnan edistämisen.

Kontaktointi on jo aloitettu ja jatkuu tulevien viikkojen ajan. Laadimme vastauksista kevään aikana koosteen, jota hyödynnämme jäsenyysmallien hahmottelussa.

Sinua voisi kiinnostaa myös

 • OLL:n toimisto lomailee heinäkuussa

  Julkaistu:

  Opiskelijoiden Liikuntaliiton toimisto lomailee heinäkuussa.

  Lue lisää artikkelista: OLL:n toimisto lomailee heinäkuussa

 • Haemme nyt Opiskelijoiden Liikuntaliittoon pääsihteerin sijaista!

  Julkaistu:

  Pääsihteerinä pääset toimimaan liiton hallituksen alaisena liiton toiminnanjohtajana sekä toimiston esihenkilönä, vastaat liiton talouden hoidosta, hallituksen päätösten toimeenpanosta ja kehität liiton toimintaa ja varainhankintaa. Tällä hetkellä liiton toiminnan kehittämisen keskiössä on liiton jäsenyysmallin uudistaminen. Huolehdit myös osaltasi liiton yhteyksistä Suomen liikunta-, opiskelija- ja nuorisopolitiikan vaikuttajiin sekä kansainvälisiin kattojärjestöihin.

  Lue lisää artikkelista: Haemme nyt Opiskelijoiden Liikuntaliittoon pääsihteerin sijaista!

 • Essi Lumme: Strateginen päiväkirja, sivu 4

  Julkaistu:

  Puheenjohtaja Essi Lumme raportoi muutaman viikon välein OLL:n jäsenmallin kehitystyöstä. Vuoden 2022 aikana laaditaan eri vaihtoehtoja kartoittava selonteko.

  Lue lisää artikkelista: Essi Lumme: Strateginen päiväkirja, sivu 4