Tule luomaan korkeakoululiikunnan tulevaisuutta OLL:n strategiatyöryhmässä!

Published: Category: News Tags:

Haemme jäseniä Opiskelijoiden Liikuntaliiton (OLL) strategiatyöryhmään vuodelle 2023. Ryhmä toimii vuoden aikana tehtävän strategiatyön ohjausryhmänä ja se kokoontuu suunnitellusti neljä kertaa.

Työryhmän tehtävä

Liiton nykyinen strategiakausi päättyy tähän vuoteen ja liittokokouksen päätöksen mukaisesti nyt luodaan uusi toimintaa ja sen kehittämistä ohjaava strategia. Sen tulee sisältää myös esitys liiton jäsenmallista, jota on kehitetty vuodesta 2021 lähtien. Vuoden aikana valmistellaan lisäksi jäsenmallin edellyttämät sääntömuutokset. Strategia hyväksytään liittokokouksessa 8.–9.11.2023.

Toimintasuunnitelman mukaan “strategian ja jäsenmallin laatimisen ohjaavia periaatteita ovat liiton perustehtävän kirkastaminen, opiskelijajohtoisuuden säilyttäminen, yhteyden vahvistaminen korkeakouluihin ja niiden liikuntatoimiin sekä palvelujen määritteleminen ja niiden kohdistaminen ensisijaisesti jäsenille. Perustamme strategiatyöhön työryhmän jäsenyhteisöjen ja muiden sidosryhmien edustajista.”

Jäseneksi työryhmään

Strategiatyöryhmään tarvitaan edustajia liiton erilaisista jäsenyhteisöistä (opiskelija- ja ylioppilaskunnat, korkeakoulujen liikuntatoimet) sekä sidosryhmistä kuten liikunta- ja opiskelija-alan kattojärjestöistä ja muista liiton yhteistyökumppaneista. Työryhmän nimeää liiton hallitus.

Työryhmän kokousajankohdiksi on suunniteltu helmi-maaliskuun vaihdetta, huhtikuuta, elokuuta ja lokakuuta. Lisäksi työryhmän jäsenet ovat tervetulleita 16.–17.5.2023 järjestettäville toisille Liikkuva korkeakoulu -päiville, joiden yhteydessä järjestetään strategiaseminaari.

Esitykset työryhmän jäseniksi tulee tehdä 6.2.2023 mennessä pääsihteerille osoitteeseen niko.peltokangas@oll.fi. Otamme mielellämme vastaan sekä järjestöjen että yksittäisten toimijoiden esityksiä.

Lisätietoja

Pääsihteeri Niko Peltokangas, 044 7800 210, niko.peltokangas@oll.fi

Puheenjohtaja Emilia Junnila, 044 7800 211, emilia.junnila@oll.fi

You may also be interested in