Ehdokasesittelyssä Okko Karvonen

Published: Category: News Tags:

OLL:n hallitusehdokkaat esittäytyvät liiton nettisivuilla ja Instagram-tilillä. Uusi hallitus valitaan liittokokouksessa 18.–19.11.2020. Toisena esittelyssä on Okko Karvonen, joka on ehdolla hallituksen jäseneksi.

Okko Karvonen, Helsingin yliopiston ylioppilaskunta, ylioppilaskunnan hallituksen jäsen (vastuualueena terveys ja liikunta). Opiskeluala sosiaalityö, Valtiotieteellinen tiedekunta, Helsingin yliopisto.

Mihin tehtävään olet ehdolla OLL:ssä ja miksi?

Olen ehdolla OLL:n hallituksen jäseneksi.

Kerro 1–3 tärkeintä tavoitettasi OLL:n hallituksessa.

Tärkeimmät tavoitteeni OLL:n hallituksessa ovat:

  • Liiton osallistavuuden kehittäminen siten, että opiskelija-aktiiveilla olisi enemmän mahdollisuuksia kertoa mielipiteitään liitossa ja vaikuttaa liiton toimintaan.
  • Se, että liitto pitäisi ja vahvistaisi toimintansa painopisteenä opiskeluympäristöjen hyvinvointiin, ergonomiaan, arkiliikunnan mahdollisuuksiin ja esimerkiksi kevyen liikenteen yhteyksiin liittyvää edunvalvontaa.

Miten olet tähän mennessä edistänyt opiskelijaliikuntaa ja liikkuvaa opiskelua, ja mitä muuta osaamista ja kokemusta toisit mukanasi OLL:ään?

Olen toiminut vuonna 2020 Helsingin Yliopiston ylioppilaskunnan liikuntavastaavana ja ollut mukana edistämässä Liikkuva korkeakoulu –hanketta omassa yliopistossamme. Olen koostanut opiskelijoiden toiveita ja edistänyt niitä yliopistomme johtohenkilöstölle. Minulla on paljon kokemusta sosiaalipoliittisesta vaikuttamisesta ja tietotaitoa hyvinvointipoliittisista kysymyksistä, sekä hallinnon ja vaikuttamisen osaamista ja kokemusta.

Okko esittäytyy tänään perjantaina myös OLL:n Instagram-tarinoissa.

Yhteystiedot: Okko Karvonen, okko.karvonen@hyy.fi, 050 325 8041

You may also be interested in