OLL:n toimiston loma-ajat kesällä

Julkaistu: Kategoria: Ajankohtaista Asiasanat:

OLL:n toimisto lomailee pääasiassa heinäkuussa.

Henkilökuntamme lomailee kesän aikana seuraavasti:

 • Pääsihteeri Ida Bolander 28.6.–2.8.
 • Korkeakoululiikunnan erityisasiantuntija Jussi Ansala 28.6.–30.7.
 • Korkeakoululiikunnan asiantuntija Anni Liina Ikonen 28.6.–30.7.
 • Tapahtuma- ja koulutusasiantuntija Markku Rantahalvari 31.5–13.6. ja 12.7–6.8.
 • Viestintäasiantuntija Niko Peltokangas 19.7.–6.8.

Akuuteissa asioissa ota loma-aikana yhteyttä puheenjohtaja Julia Tuuriin!

Sinua voisi kiinnostaa myös

 • Julia Tuuri: Linjapaperi ja eettinen säännöstö liittokokouksen käsittelyyn – mutta ketä valitaan ensi vuoden hallitukseen?

  Julkaistu:

  Liittokokous on Opiskelijoiden Liikuntaliiton tärkeimpiä ja hykerryttävimpiä vuosittaisia tapahtumia. OLL:n jäsenyhteisöt ympäri Suomen kokoontuvat liittokokoukseen päättämään liiton tärkeimmistä asioista. Luvassa on muun muassa jännittäviä äänestyksiä, uusien ja vanhojen tuttujen tapaamista sekä innostavaa keskustelua.

  Lue lisää artikkelista: Julia Tuuri: Linjapaperi ja eettinen säännöstö liittokokouksen käsittelyyn – mutta ketä valitaan ensi vuoden hallitukseen?

 • Liisa Reinola: Korkeakouluopiskelijat ‒ helposti unohdettu käyttäjäryhmä

  Julkaistu:

  Usein puhutaan lasten ja nuorten liikunnasta ja heidän tasa-arvoisista harrastusmahdollisuuksistaan. Kuinka tietyt lajit ovat kalliita harrastaa, mutta kuinka liikunta on tärkeää kehityksen, sosiaalisten suhteiden ja jopa terveyden kannalta. Kun heidän asiansa on saatu jotenkin kuntoon, hypätään useampi kymmenen vuotta eteenpäin ja keskustellaan vanhusten liikuntamahdollisuuksista. Liikunta näytteleekin todella suurta osaa heidän terveytensä ja toimintakykynsä tukemisessa. Heille täytyy siis tarjota mahdollisuus turvalliseen kuntosaliharjoitteluun, lähellä olevat lenkkipolut ja kaupungin liikuntapalveluiden ohjatut eläkeläisryhmät.

  Lue lisää artikkelista: Liisa Reinola: Korkeakouluopiskelijat ‒ helposti unohdettu käyttäjäryhmä

 • Vinkkejä etäliikuntapahtumien järjestäjille

  Julkaistu:

  Etäluennot, etäpalaverit, etäkahvit, etäsynttärit… Kaikki, mikä alkaa kolmella kirjaimella E, T, ja Ä, pursuaa korvista ja aiheuttaa turhautumista. Yksi poikkeus on: liikuntatapahtumat. Niiden kohdalla sanan eteen on pääsääntöisesti kirjoitettu “peruttu”.

  Lue lisää artikkelista: Vinkkejä etäliikuntapahtumien järjestäjille