Liikkuva korkeakoulu -verkoston aiheena 15.12. liikunnan ja hyvinvoinnin opintojaksot

Julkaistu: Kategoria: Ajankohtaista Asiasanat:

Liikkuva korkeakoulu -verkosto kattaa kaikki korkeakoululiikunnan kehittämisestä kiinnostuneet toimijat. Kuulutpa sitten korkeakoululiikunnan käyttäjiin, tuottajiin, kehittäjiin tai sidosryhmiin, olet tärkeä osa Liikkuva korkeakoulu -verkostoa. Ytimessä ovat yli 20 korkeakoulun kattaviat yhteisen oppimisen tilaisuudet.

Liikkuva korkeakoulu -verkosto kokoontui 15. joulukuuta oppimaan uutta ja keskustelemaan mm. liikunnan ja hyvinvoinnin opinnollistamisesta.

Liikuntakoordinaattori Jari Virtanen esitteli Hämeen AMK:ssa kehitettyjä opintojaksoja Liikunnasta hyvinvointia (3 op) ja Liikuntatuutorointi (5 op).

Kuulumiskierroksella kävi ilmi, että korkeakouluissa on tänä syksynä ahkeroitu esimerkiksi kulttuurikävelyiden, opettajien “liikuntakouluttamisen”, liikunta-approjen ja liikuntavälinelainaamon parissa. Liikkuva opiskelu -ohjelma ja Liikunnan aluejärjestöt kannustivat korkeakouluja hyödyntämään palvelujaan liikunnan edistämisessä.

Liity verkoston sähköpostilistalle osoitteessa oll.fi/postituslista-lkk – pääset toivomaan aiheita LKK-tapaamisiin 9.3. ja 8.6.!

Sinua voisi kiinnostaa myös